Sådan Installeres En Hættelås

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres En Hættelås
Sådan Installeres En Hættelås

Video: Sådan Installeres En Hættelås

Video: Sådan Installeres En Hættelås
Video: Sådan installeres en NewMotion Connect 2024, Juni
Anonim

Hættelåsen monteret på køretøjet tjener som en ekstra beskyttelse mod tyveri. Nood Lock tillader dig ikke at åbne hættelåsen uden en speciel nøgle og slukke alarmsirenen eller batteriet. Der er to typer låse - mekaniske og elektriske. De adskiller sig i funktionalitet og metode til åbning / lukning.

Sådan installeres en hættelås
Sådan installeres en hættelås

Nødvendig

  • - bore
  • - skruetrækker
  • - selvskærende skruer
  • - isolerende tape
  • - sideskærere.

Instruktioner

Trin 1

Den mekaniske hættelås har en nøglefærdig cylinder. En rund fletning er fastgjort til larven, indeni hvilken der er et metalkabel. Den 15 mm tykke fletning beskytter mod indbrud eller bid af kablet. Låselarven er fastgjort inde i kabinen med selvskærende skruer, eller der bores et hul under den. Selve kablet trækkes ind i hætten. Til dette bores et specielt hul i rummet. På motorsiden er kablet fastgjort med en speciel metalklemme, så den ikke kan trækkes tilbage i kabinen.

Trin 2

Installation af en lås direkte på emhætten afhænger af den valgte Hood Hood-model. De adskiller sig i den måde, låsen er fastgjort og låst på.

Trin 3

Der er låse, der fungerer i modsætning til standardhættelåsen.

Trin 4

Du kan bide gennem standardlåsekablet og bringe bid-gennem-delene ind i en speciel kasse med en låsemekanisme. I dette tilfælde er emhættens åbningshåndtag inaktivt, når emhættelåsen er lukket.

Trin 5

Der er også en krog eller en kugleformet lås på selve hætten. Selve kablet fra Hood Lock går ind i en mekanisme, der er fastgjort til fronten af motorrummet.

Trin 6

Princippet om drift af en elektrisk lås svarer til en mekanisk. En elektrisk lås kan være i form af en kugle eller en krog, hvori en standardlås er fastgjort.

Trin 7

Åbning / lukning af låsen sker uden brug af en nøgle, men ved hjælp af en alarmnøglefob. Du kan programmere alarmen, så låsen åbnes eller lukkes, når bilen er tilkoblet eller frakoblet. Denne funktion kan også programmeres til en ekstra kanal. I dette tilfælde åbnes / lukkes hætten med en separat knap på nøglering.

Trin 8

Den elektriske lås har et nødåbningskabel, der vises i bilens interiør og tjener til at åbne hætten, hvis alarmnøglefoben går tabt eller er defekt.

Anbefalede: