Hvor Meget Koster Det At Rejse På Motorvej Moskva-Petersborg

Hvor Meget Koster Det At Rejse På Motorvej Moskva-Petersborg
Hvor Meget Koster Det At Rejse På Motorvej Moskva-Petersborg

Video: Hvor Meget Koster Det At Rejse På Motorvej Moskva-Petersborg

Video: Hvor Meget Koster Det At Rejse På Motorvej Moskva-Petersborg
Video: Peterhof Palace i Rusland | St. Petersburg 2017 (Vlog 5) 2024, Kan
Anonim

Højhastigheds-motorvejen Moskva - Skt. Petersborg er den planlagte motorvej, der forbinder de to største byer i landet. Dette er en af de første betalingsveje i Rusland.

Hvor meget koster det at rejse på motorvej Moskva-Petersborg
Hvor meget koster det at rejse på motorvej Moskva-Petersborg

Repræsentanter for det statsejede selskab Avtodor, der er ansvarlig for anlæggelsen af motorvejen, siger, at der fra september 2012 endnu ikke er foretaget nogen specifikke beregninger af vejafgiften på motorvejen. Ca. rejse langs en 43 kilometer vejsektion foran Moskva vil koste inden for rammerne af den etablerede koncessionsaftale, nemlig 3, 60 rubler pr. Kilometer. Ved indgangen til Skt. Petersborg koster vejen langs en sektion med en længde på 37 kilometer ifølge foreløbige beregninger 2, 20 rubler pr. Kilometer.

For at rejse på resten af vejafgiftssektionerne på motorvej M-11 (den centrale del af vejen, der går gennem regionerne Novgorod, Tver og Moskva), skal du betale ca. en rubel pr. Kilometer. Under hensyntagen til det faktum, at der i gennemsnit skal betales 237 rubler for hovedafsnittene ved udgangen fra Skt. Petersborg og Moskva, og for resten af vejen - 300 rubler, vil hele rejsen generelt koste omkring 600 rubler.

Ifølge den organisation, der er ansvarlig for anlæggelsen af motorvejen, anslås rejsetiden på betalingsvejen fra en hovedstad til ca. fem timer. Vejen vil omgå bosættelser, der vil ikke være trafiklys, trafikpolitistationer, og den maksimalt tilladte hastighed er 110 km / t.

Tidspunktet for opførelsen af motorvejen Moskva - Skt. Petersborg er justeret til FIFA verdensmesterskabet i Rusland i 2018. Dette blev meddelt på St. Petersburgs internationale økonomiske forum (PEF) af transportministeren for Den Russiske Føderation Maxim Sokolov.

Den nye vejafgiftsvej oprettes på baggrund af et offentligt-privat partnerskab, og det er planlagt at prioritere under udvælgelsen af en koncessionshaver til et selskab, der vil være i stand til at tilbyde de mest succesrige muligheder for at reducere den offentlige finansiering. Det antages, at 75% af ruteomkostningerne vil blive tilbagebetalt på bekostning af det statslige tilskud.

Anbefalede: