Sådan Bestemmes Oliestanden I En Automatisk Transmission

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Oliestanden I En Automatisk Transmission
Sådan Bestemmes Oliestanden I En Automatisk Transmission

Video: Sådan Bestemmes Oliestanden I En Automatisk Transmission

Video: Sådan Bestemmes Oliestanden I En Automatisk Transmission
Video: Corvette C7 Getriebeölwechsel 8L90 Shudder Transmission Fluid Change 2024, Juni
Anonim

Størstedelen af problemer med automatiske transmissioner er forbundet med den utilfredsstillende tilstand af olien i automatgearkassen. Et problem er det forkerte oliestand. Så hvordan bestemmer du oliestanden i en automatisk transmission?

Sådan bestemmes oliestanden i en automatisk transmission
Sådan bestemmes oliestanden i en automatisk transmission

Instruktioner

Trin 1

Inden du begynder at kontrollere oliestanden i automatgearkassen, skal du starte motoren og varme den op til en bestemt temperatur. Dette kan opnås ved at køre bilen over en afstand på 15-20 km. Før du begynder at udføre processen med at måle selve olieniveauet, er det nødvendigt at fylde hele kontrolsystemet med det. Og til dette skal du skifte automatgearkassen i alle mulige positioner. Efter en sådan proces er det nødvendigt at bringe den tilbage til neutral position.

Trin 2

Forstil derefter køretøjet en plan, vandret overflade uden at slukke for motoren. Flyt automatgearkassen til positionen "P". Tag en særlig oliepind ud til kontrol af oliestanden fra automatgearet og tør den af. Sæt den derefter tilbage i oliepinden, indtil den stopper, og træk den ud igen. Det nedre, tørre sted på oliepinden svarer til oliestanden i automatgearkassen.

Trin 3

Men glem ikke, at der er forskellige tricks til at kontrollere olien i en bil. Dette er skrevet i instruktionerne fra producentens fabrik, som er knyttet til hver maskine. For eksempel på en Honda-bil udføres kontrollen først, efter at olien er varmet op til driftstemperatur og med motoren slukket. Og på sådanne modeller som "Mitsubishi", "Hyundai", "VW", "Audi" (med tre-trins gearkasser) er det nødvendigt at sætte automatgearkassen i "N" -position. Der er også biler med automatisk transmission, hvor der i stedet for en oliepinden kun er et kontrolstik, og for at kontrollere oliestanden skal den sættes i virkeligheden eller løftes på en elevator. Sådan testes BMW-mærket.

Anbefalede: