Sådan ændres Styretip

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Styretip
Sådan ændres Styretip

Video: Sådan ændres Styretip

Video: Sådan ændres Styretip
Video: Sådan ændre du meget af devo! 2024, Juni
Anonim

Kørselssikkerhed er baseret på konstant overvågning af den aktuelle tekniske tilstand for dele til bremsen og styresystemet. Denne regel er skrevet i blod og bør ikke overses. Udseendet af et tilbageslag i forbindelsesstangens endeforbindelse bliver en direkte trussel mod alle trafikanter.

Sådan ændres styretip
Sådan ændres styretip

Nødvendig

  • - aftrækker til styrestænger
  • - nøgle 19 mm
  • - tænger.

Instruktioner

Trin 1

Biler fra den "klassiske linje" i Volzhsky Automobile Plant er udstyret med en styrestang, der består af tre elementer med seks samlinger. Udseendet af et tilbageslag i det ene tip fremkalder dannelsen af uacceptable huller i de andre fem på kort tid. Denne funktion af forældet teknologi kræver, at ejeren konstant overvåger styrestængernes tilstand.

Trin 2

Forberedelserne til frigivelse i Togliatti af biler med forhjulstræk sætter designerne til opgaven med at udvikle en ny styremekanisme. Som et resultat af introduktionen af innovative løsninger i produktionen begyndte nye biler at blive udstyret med to stænger med et tip på hver. Hvis der dannes et tilbageslag i nogen af dem under drift, fjernes hjulet fra maskinen, og den reparerede side installeres på en stiv understøtning.

Trin 3

I begyndelsen af arbejdet fjernes spaltestiften (hvis nogen) fra fastgørelsen af styretappen til spindlen. Ved hjælp af en metalbørste renses hængslets gevindforbindelser fra aflejringer, som derefter behandles med WD-40 væske.

Trin 4

En 27 mm skruenøgle bruges til at løsne låsemøtrikken på spidsens fastgørelse i stangen. Dernæst skal du fjerne hængslet fra artikulationen med drejetappen. Til denne ende:

- ved hjælp af en 19 mm skruenøgle skrues styretappens fastgørelsesmøtrik af

- en aftrækker er installeret ved krydset af hængslet med stativet

- ved hjælp af skruen på enheden presses stiften ud af sædet på drejetappen.

Trin 5

Nu tager vi en passende skruenøgle på fingeren og begynder at løsne hængslet fra styrestangen og tælle antallet af omdrejninger, hvilket svarer til antallet af gevind i spidsen.

Trin 6

Yderligere trin udføres i omvendt rækkefølge. Efter udskiftning af enderne til forbindelsesstangen skal du kontrollere forhjulens geometri.

Anbefalede: