Hvorfor Har Du Brug For Et "Thorns" -skilt På Bilen

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Har Du Brug For Et "Thorns" -skilt På Bilen
Hvorfor Har Du Brug For Et "Thorns" -skilt På Bilen

Video: Hvorfor Har Du Brug For Et "Thorns" -skilt På Bilen

Video: Hvorfor Har Du Brug For Et
Video: Selvmassage af ansigt og hals med en Guasha-skraber Aigerim Zhumadilova. Skrabemassage. 2024, Juli
Anonim

Om vinteren på gaderne kan du ofte se biler med "Spikes" -tegnet fast på glasset. Brugen af en sådan advarsel gør kørsel på gaden i den kolde årstid mere sikker og ifølge statistikker reducerer antallet af ulykker på vejene. Ved brug af besat gummi skal ejeren af bilen sørge for at sætte “Spikes” -tegnet på bilens glas.

hvorfor har vi brug for et skilt torner på bilen
hvorfor har vi brug for et skilt torner på bilen

Så hvorfor har du brug for et tornebadge på en bil, og hvorfor er det værd at bruge det? I henhold til regeringsdekret af 4.04.2017 kan betjening af en bil med piggdæk uden et tilsvarende skilt forbydes på vejen af enhver trafikinspektør. I dette tilfælde får chaufføren en bøde på 500 rubler. (for 2017).

Derudover, hvis en bil med pigge bliver en deltager i en ulykke, og der ikke er sådan en advarsel på den, vil denne kendsgerning blive optaget i protokollen og kan let blive grunden til, at chaufføren bliver fundet skyldig i ulykken..

Hvorfor har du brug for et "Spikes" -skilt på en bil: en advarsel til andre chauffører

Ved installation af denne type vinterdæk:

  • bilens bremselængde reduceres på en meget iskold eller snevej
  • under de samme forhold kommer bilen hurtigere og lettere i gang;
  • på den samme motorvej holder bilen vejen bedre;
  • bilens bremselængde øges, og den holder vejen dårligere på en ren asfaltflade.

Det vil sige, at tilstedeværelsen af studs har en betydelig indvirkning på bilens opførsel på banen. Da andre chauffører ikke ved og ikke kan se, hvilken slags gummi der er installeret på bilens hjul, er det vanskeligt for dem at udvikle den nødvendige adfærdstaktik i en bestemt situation på vejen. "Thorns" -tegnet på glasset gør denne opgave meget lettere for dem.

Nogle chauffører er blandt andet interesserede i, hvilke biler “Spikes” -skiltet skal installeres. Ifølge reglerne skal en sådan advarsel være til stede på enhver bil udstyret med vinterdæk med pigge, uanset mærke, størrelse eller tekniske egenskaber.

Hvordan ser torneskiltet ud?

Så hvorfor du har brug for "Spikes" -tegnet på bilen er forståeligt. Men hvordan skal en sådan advarsel se ud i henhold til reglerne? Dette tegn er en ligesidet trekant med en rød kant, hvori et stort bogstav "Ш" er tegnet i sort på en hvid baggrund. Desuden ifølge reglerne:

  • længden af siden af trekanten bør ikke være mindre end 20 cm;
  • bredden af den røde kant skal være lig med 10% af længden af siden af trekanten.

Den nemmeste måde at få “Spikes” -mærket er selvfølgelig i en bilbutik. Det koster kun omkring 500 rubler. Men hvis du ønsker det, kan du selv lave en sådan advarsel. Tegnskabelonen vil være let at finde og downloade på Internettet. Erfarne bilister anbefaler at bruge fotopapir med en densitet på mindst 120 g / m2 som materiale til fremstilling af en trekant. Du kan rette skiltet på denne måde på sugekopper eller scotch tape.

Sådan limes "Spikes" -skiltet på en bil

Det nøjagtige sted for installation af skiltet "Spikes" i trafikreglerne er ikke bestemt. Det eneste, ifølge reglerne, skal en sådan advarsel være til stede på bilen bagved. Typisk fastgør chauffører skiltet til bagruden udefra eller indefra. Du kan også hænge "Spikes" på bagagerumslåget, kofangeren, forteltet osv. Det vigtigste er at installere skiltet, så det er tydeligt synligt for andre trafikanter.

Anbefalede: