Sådan Vælges En Snescooter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges En Snescooter
Sådan Vælges En Snescooter

Video: Sådan Vælges En Snescooter

Video: Sådan Vælges En Snescooter
Video: Brian sejler sin snescooter på vand 2024, Juni
Anonim

Når du vælger en snescooter, skal du overveje tykkelsen på snedækslet, maskinens kapacitet og dine præferencer. Motorkraft, hastighed og kapacitet på tværs af lande er af stor betydning.

Sådan vælges en snescooter
Sådan vælges en snescooter

Når du vælger en snescooter, skal du først og fremmest tage hensyn til dine krav til bilen og typen af terræn, hvor den er planlagt at køre. Lige så vigtigt er bilens kapacitet: evnen til at rejse ud af byen med en ven eller i pragtfuld isolation vil afhænge af dette. Hvordan vælger man en snescooter?

Valgte kriterier

Først og fremmest skal du vide, at snescootere kan være sport, bjerg, turist og utilitaristisk - en pisk. Med en lav snedybde - op til 1 meter udvides søgecirklen betydeligt, du kan vælge en af de præsenterede modeller. Hvis du planlægger at køre bil langs en velplejet og flad bane i selskab med venner, skal du stoppe ved en sportsscooter og huske, at det er meget vanskeligt at komme igennem skoven med en sådan bil. Bjergscooteren er specielt designet til dyb sne og ru terræn. For at sikre god kapacitet på tværs af lande skal dette køretøj dog have hjælp fra en pilot.

Utility-snescootere har et bredt spor og et træk, så du kan transportere op til et halvt ton gods. Denne "tank" mister for andre modeller i hastighed, men den har ingen lige i skoven. Et andet utvivlsomt plus - du kan stå på ski med hele familien. Når du vælger en snigskytte, skal du være opmærksom på motoren og frontophænget: motorvolumen kan variere fra 550 kubikmeter til 1000 kubikmeter firetakts. Med hensyn til affjedringen har håndtaget fremragende styrbarhed, og det teleskopiske "er ikke bange" for hamp og forhindringer. Sidstnævnte vælges oftest af jægere. Supertracks er udstyret med et endnu bredere spor, men det har ikke den bedste effekt på håndteringen.

Hvad der ellers er værd at være opmærksom på

Der er et stort udvalg af ændringer af en turist snescooter, en sådan bil vælges normalt af familiemennesker, der ikke går langt hjemmefra. Den største ulempe ved "turister" er deres store størrelse og vægt, nogle gange er det ret vanskeligt at trække en sådan "elefant" ud. Generelt er bjerg- og sportsscootere designet til aggressiv solo-ridning, mens det andet par er designet til behagelig og behagelig ridning for passageren og piloten. De, der har rettet blikket mod "turisten", skal vælge en model med en kraftig motor - 800 kubikmeter. Beboere i Ural, Sibirien og Fjernøsten kan kun købe de modeller, der er i stand til at bevæge sig gennem et tykt lag sne. De, der bor i det vestlige Rusland, har et bredere valg.

Anbefalede: