Sådan Vælges En To-personers Scooter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges En To-personers Scooter
Sådan Vælges En To-personers Scooter

Video: Sådan Vælges En To-personers Scooter

Video: Sådan Vælges En To-personers Scooter
Video: ПДД для ЭЛЕКТРОТРАНСПОРТА 2021 ТОП 5 УГРОЗы на ДОРОГАХ Электротранспорт пдд для электроскутеров 2021 2024, September
Anonim

Mange scooterfremstillingsfirmaer begyndte at producere to-personers udstyr for større bekvemmelighed for købere. På en almindelig single-seater scooter skal passageren hele tiden stoppe benene og skubbe og hindre føreren på alle mulige måder. På en to-personers scooter er dette problem løst fuldstændigt.

Sådan vælges en to-personers scooter
Sådan vælges en to-personers scooter

Inden du køber en to-personers scooter, skal du beslutte et budget. I de senere år er ikke kun kendte virksomheder (Yamaha eller Honda), men også yngre, begyndt at producere sådant udstyr. Derfor blev det muligt at købe to-sæders scootere, der kun koster 40-80 tusind rubler, mens udstyr fra Yamaha koster omkring 150.

Valgte kriterier

Pris er ikke det eneste kriterium for valg af en to-personers scooter. Ud over omkostningerne er det værd at være opmærksom på scooterdesignet, motorkraften samt tilgængeligheden af reparationer. For eksempel, hvis du køber en to-personers scooter fra Peugeot, så kan du gå i stykker med at købe nye dele, og hvis du bor i små byer, bliver du nødt til at bestille dele til køretøjet med posten.

Med hensyn til design har dagens to-sæders scooterkøbere også et valg. I dag på motorcykelmarkedet kan du finde både klassiske og sportslige tohjulede scootere, der hver især ser ret moderigtige ud.

Næsten alle to-sæders scootere udvikler en hastighed på ikke mere end 70-80 km / t. Hvis du vil købe en scooter fra en privat forhandler, skal du ikke tro, at udstyret "roligt vinder op til 100-130 km / t". Selvom scooterens ejer besluttede at forkaste og sætte en kraftig motor på den, så slides en sådan kraftenhed meget hurtigere.

Det vigtigste er detaljerne

Når du inspicerer din fremtidige to-sæders scooter, skal du være opmærksom på materialernes kvalitet. Sædepolstring bør ikke have alvorlige slid (selvom scooteren bruges), og plasten bør ikke bøjes, når den trykkes ned. Alle motordele, "stjerner" og kæde skal være fri for rust og andre skader. Selvfølgelig er det bedre at købe en ny to-personers scooter, da du i dette tilfælde vil have tillid til, at numrene på motoren ikke er brudt, plasten er ny, og kilometertal svarer til indikatorerne på speedometeret.

Før du køber, skal du helt sikkert sidde på scooteren, starte den, køre på et lille sted (hvis du har ret og kendskab til kørsel), da virkelige fornemmelser ikke kan sammenlignes med ræsonnement og beskrivelse af tekniske egenskaber. Det er også værd at prøve at køre på en to-personers scooter med en passager for straks at forstå udstyrets dimensioner, dets vægt og belastning. Håndteringen af en to-sæders scooter er stort set den samme som på en klassisk en-personers. Det eneste er, at det er vanskeligt hurtigt at vænne sig til udstyrets dimensioner og vægt (målt i vægt kan det sammenlignes med en motorcykel med lille kapacitet).

Anbefalede: