Sådan Får Du Numre Fra Trafikpolitiet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Numre Fra Trafikpolitiet
Sådan Får Du Numre Fra Trafikpolitiet

Video: Sådan Får Du Numre Fra Trafikpolitiet

Video: Sådan Får Du Numre Fra Trafikpolitiet
Video: Præsentation af politiets brand- og rydningskøretøj.mov 2024, Juli
Anonim

At få statslige nummerplader til et køretøj udføres i processen med at registrere det hos trafikpolitiets registreringsmyndighed. At få tal er en samlet procedure, den samme indholdsmæssigt i alle regioner i Den Russiske Føderation.

Sådan får du numre fra trafikpolitiet
Sådan får du numre fra trafikpolitiet

Er det nødvendigt

  • - pas
  • - køretøjspas
  • - hjælpekonto
  • - fuldmagt til retten til at eje en bil.

Instruktioner

Trin 1

Rapporter til trafikpolitiets registreringsmyndighed på stedet for din registrering.

Trin 2

Gå til vinduet for den første accept af dokumenter, tag ansøgningsskemaet til registrering af køretøjet.

Trin 3

Udfyld ansøgningen. Som regel er der prøver på udfyldning af sådanne ansøgninger på informationstavlerne i trafikpolitiets registreringsmyndigheder. Og i nogle MREO er der også en ekstra service til udfyldning af en ansøgning.

Trin 4

Gå til vinduet for den første indsendelse af dokumenter, og indsend ansøgningen og de nødvendige dokumenter: civilt pas, køretøjspas. Hvis du kører et køretøj under en fuldmagt, skal du give det, hvis du ejer et nyindkøbt køretøj, skal du fremlægge et fakturabevis for købet af køretøjet.

Trin 5

Vent på behandlingen af dokumentpakken. Tag dokumenterne og en kvittering for betaling af statsafgiften til registrering af køretøjet.

Trin 6

Gå til den nærmeste filial i den nærmeste bank og betal statsgebyret. Statsafgiftens størrelse afhænger af, hvilket køretøj du registrerer. For en bil er det 1800 rubler, for en motorcykel 1300 rubler.

Trin 7

Gå til køretøjsinspektionsstedet. Gå gennem inspektionsproceduren for dit køretøj. Resultatet skal være et tilsvarende mærke på registreringsansøgningen.

Trin 8

Gå til vinduet til køretøjsregistrering. Aflever pakken med dokumenter sammen med ansøgningen, vent på behandling af dokumenter.

Trin 9

Få pakken med dokumenter tilbage; det tekniske enheds pas skal indeholde en registrering af den nye ejer. Få samme registreringsnumre i samme vindue.

Anbefalede: