Sådan Placeres En Subwoofer I En Bil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres En Subwoofer I En Bil
Sådan Placeres En Subwoofer I En Bil

Video: Sådan Placeres En Subwoofer I En Bil

Video: Sådan Placeres En Subwoofer I En Bil
Video: Как установить сабвуфер и усилитель в машину 2024, September
Anonim

Lydsystemet kan ikke gengive hele frekvensområdet med høj kvalitet ved hjælp af en enkelt højttaler. For at gengive lave frekvenser har du brug for en højttaler med et stort kegleområde - en subwoofer. Derudover kræves der også en subwoofer til installerede multimediesystemer.

Sådan placeres en subwoofer i en bil
Sådan placeres en subwoofer i en bil

Instruktioner

Trin 1

Subwooferen er designet til at gengive frekvenser op til 100 Hz, men dens hovedfrekvenser er 60-85 Hz. Da denne enhed kræver volumetrisk akustisk design, er det nemmest at placere subwooferen i bagagerummet. Installation af en subwoofer i frontpanelet er teknisk meget vanskelig og bruges sjældent. Alle kendte subwoofere kan opdeles i 3 grupper: woofere, aktive og passive subwoofere. En aktiv subwoofer er den nemmeste at installere og består af en woofer og en forstærker. Det er billigt, lille i størrelse, og alle vanskelighederne under installationen er at lægge og tilslutte de nødvendige kabler. Sammensætningen af en passiv subwoofer adskiller sig fra en aktiv i fravær af en indbygget forstærker. Separat skal forstærkeren vælges. Woofers adskiller sig fra passive subwoofere i mangel af en sag, som skal foretages uafhængigt. De mest almindelige højttalerstørrelser er 8, 10, 12 og 15 inches. Et selvlavet subwoofer-kabinet vil være individuelt, originalt og kompakt.

Trin 2

De mest almindelige er lukkede subwooferkabinetter med basrefleks. Den lukkede kasse er let at fremstille og tilgiver mange installationsfejl. Det skal gøres forseglet, holdbart og være opmærksom på parring med højttaleroverfladen. Hvis det gøres korrekt, skal diffusoren modstå presning og langsomt vende tilbage til sin oprindelige tilstand. Hvis du bruger hele volumenet af sedan-bagagerummet som et subwooferhus, skal du helt isolere bagagerummet fra kabinen og installere en speciel akustisk hylde. En basrefleksport er en port med et bestemt område og længde inde i subwoofer-kabinettet. En basrefleks kabinet udvikler et højere lydtryk end en konventionel kabinet. Vanskeligheden ligger i den korrekte kombination af boksens volumen, portens længde og sektion. En fejl, selv i en parameter, vil ødelægge subwooferens ydeevne. Uanset hvordan du installerer subwooferen, skal den være så isoleret som muligt fra de bageste højttalere, der er installeret i den bageste hylde.

Trin 3

Subwooferen kan installeres i bagagerummet på din bil. Dette er den enkleste metode, og det er nemt at samle den nødvendige subwoofer-kapsling selv. Til skjult installation af subwooferen bruges dens fulde eller delvise installation i hjørnet af bagagerummet tæt på vingen. Du kan endnu mere diskret installere subwooferen ved at skjule den under bagagerummet. En anden mulighed er at installere subwooferen på gulvet. Dette hæver enten gulvet eller bruger lydstyrken inde i reservehjulet.

Trin 4

Alle subwoofere har venstre og højre indgang og kræver et langt, tykt højttalerkabel for at tilslutte. Denne enhed kan tilsluttes udgangene på en forstærker og højttalere til højniveaudgangene på subwooferen. Dette fordeler belastningen på hele lydsystemet jævnt, og det kan gradvist øges. Du kan slutte en subwoofer til de samme udgange som dine højttalere. For at få den bedste mulighed skal du placere subwooferen på det ønskede sted, oprette forbindelse og lytte til musik med bas.

Anbefalede: