Sådan Placeres Bagagerummet På Kalina

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres Bagagerummet På Kalina
Sådan Placeres Bagagerummet På Kalina

Video: Sådan Placeres Bagagerummet På Kalina

Video: Sådan Placeres Bagagerummet På Kalina
Video: Разыгралася калина 2024, September
Anonim

Lada Kalina-bilen er en meget praktisk og økonomisk bymodel. Designerne af AvtoVAZ-anlægget sørgede for installation af et eksternt tagstativ på Kalina-taget, som giver dig mulighed for at transportere store varer. Hvis du ved, hvordan du installerer bagagerummet, kan du gøre det selv.

Sådan placeres bagagerummet på Kalina
Sådan placeres bagagerummet på Kalina

Er det nødvendigt

  • - nyt metal bagagerum
  • - et sæt universelle tagskinner.

Instruktioner

Trin 1

Parker køretøjet på et plant underlag. Vip bilen flere gange, og skub den fast på vingen flere gange for at fordele belastningen på køretøjets stivere jævnt. Hvis belastningen er ujævnt fordelt, dannes der små forvrængninger på kroppen, der er usynlige for det blotte øje. At køre en bil med sådanne forvrængninger kan yderligere medføre revner og strækning af metallet.

Trin 2

Vælg den type stativ, du vil installere. Du kan købe et almindeligt firebladet metalstativ. Du skal købe en model designet til installation på Kalin-familien. Forsøg på at ombygge og installere en bagagerum fra et andet køretøj vil resultere i geometrisk forkert justering, hvilket kan føre til en ulykke.

Trin 3

Åbn alle fire døre. Fjern den øverste gummipude ved at frigøre kanten af kroppen. Placer bagagerummet på låget, og juster det til midten. Begynd at stramme skruerne gradvist. Under ingen omstændigheder skal et af skruerne strammes straks til anslag! Det er nødvendigt gradvis at stramme hver af de fire bolte jævnt for ikke at stramme eller installere bagagerummet med en rulle.

Trin 4

Der er en mere moderne version af bagagerummet - tagskinner. De er meget mere praktiske, da de er lavet af holdbar legering. Der dannes ikke rust under gelænderfødderne. Det skal bemærkes, at du kan justere afstanden mellem de to installerede skinner såvel som deres antal. Jo tungere belastningen er, jo flere planker skal du installere.

Trin 5

Køb et sæt universelle tagskinner. De kan let installeres på enhver tagbredde. Monteringsskemaet ligner installationen af en almindelig bagagerum. Man skal sørge for, at afstanden fra kanten af kroppen til hvert ben er den samme.

Trin 6

Installer specielle låse. De vil være i stand til at forhindre tyveri af din kuffert. Installation af sådanne låse er obligatorisk, hvis du efterlader din bil på gaden.

Anbefalede: