Sådan Betaler Du Bilafgift I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Betaler Du Bilafgift I
Sådan Betaler Du Bilafgift I

Video: Sådan Betaler Du Bilafgift I

Video: Sådan Betaler Du Bilafgift I
Video: Når du betaler registreringsafgift til Quickimport 2024, Kan
Anonim

Ved at købe en bil og registrere den i sit eget navn bliver en glad bilejer skatteyder. Beregningen af transportafgiften for en person foretages af det regionale skattekontor, som det registrerede køretøj hører til. Ejeren af bilen får en årlig underretning og udfyldte betalingskort. Bilejeren skal betale bilafgiften inden den frist, der er angivet i dokumenterne.

Sådan betaler du bilat
Sådan betaler du bilat

Er det nødvendigt

  • - anmeldelse
  • - betalingskvitteringer
  • - bank;
  • - kontanter;
  • - plastik bankkort;
  • - internettet;
  • - Hæveautomat.

Instruktioner

Trin 1

Efter modtagelse af en meddelelse og to udfyldte betalingskvitteringer skal du kontrollere dine personlige data (fuldt navn, TIN osv.) Og dataene fra det regionale skattekontor (detaljer, adresse osv.). Kontroller korrektheden af beregningen og det endelige beløb for transportafgiften. Hvis meddelelses- og faktureringsdokumenterne er udfyldt korrekt, og du er enig med den påløbne skat, skal du skære kvitteringerne langs trimlinierne.

Trin 2

Kontakt den nærmeste bank, der leverer en skattebetalingstjeneste. Når du har foretaget betalingen i kassen, skal du tage en kopi af betalingsdokumentet fra bankmedarbejderen og gemme det.

Trin 3

Du kan også betale transportafgift i en pengeautomat. Foretag betaling i pengesedler eller ved hjælp af et plastik-bankkort. På ATM-skærmen skal du vælge undermenuen SKATTER (eller regionale skatter) i menuen BETALINGER (eller regionale betalinger). Indtast det kontonummer, der vises på betalingskvitteringen. Der er en anden måde at betale skat på en pengeautomat. Hvis en stregkode er trykt på en betalingskvittering, og pengeautomaten er udstyret med en stregkodelæselinje, skal du stryge modtagestregkoden hen over ATM-læsefeltet. I begge tilfælde udsteder pengeautomaten en udskrift af den udførte transaktion. Tag skattebetalingsrapporteringsdokumentet, og gem det.

Trin 4

Hvis du er bruger af den online Sberbank-konto, skal du betale bilafgiften uden at forlade dit hjem. Gå til din personlige konto, vælg undermenuen "SKATTER" (eller "Regionale skatter") i menuen "BETALINGER" (eller "Regionale betalinger"). Foretag betaling. Hvis du har en hjemmeprinter, skal du udskrive den udførte handling. Udskriften viser bankstemplet. Gem det viste betalingsdokument.

Trin 5

Hvis meddelelsen og betalingskvitteringen ikke er modtaget af dig inden for et år, skal du kontakte skattekontoret for at finde ud af, om bilafgiften er opkrævet, og om der er sendt en meddelelse. Vent ikke, fraværet af en underretning og betalingsdokumenter i postkassen betragtes ikke som en grund til manglende betaling af transportafgift. Skatteinspektører siger, at enhver skatteyder skal have en personlig interesse i at betale skat.

Anbefalede: