Sådan Installeres Tågelygter På Toyota

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Tågelygter På Toyota
Sådan Installeres Tågelygter På Toyota

Video: Sådan Installeres Tågelygter På Toyota

Video: Sådan Installeres Tågelygter På Toyota
Video: Sådan tilslutter du din Android med din Toyota via Android Auto 2024, Juli
Anonim

Tågelygter kan kun installeres elegant og frit på Toyota, hvis de er originale. Derudover kræves der en smule fingerfærdighed og i det mindste indledende erfaring med bilreparationer fra installatøren.

Sådan installeres tågelygter
Sådan installeres tågelygter

Nødvendig

  • - Toyota 90080-87013 relæ;
  • - to forreste kofangerpropper
  • - to tågelygter fra Toyota
  • - ratstammekontakt Toyota

Instruktioner

Trin 1

Når du installerer tågelygter, skal du huske det grundlæggende princip for deres installation - de skal installeres så lavt som muligt. De fleste ikke-originale tågelygter er designet til lodret installation, så deres niveau næsten svarer til hovedlygterne. De originale tågelygter er designet til ophængt installation i standard nicher på den forreste kofanger.

Trin 2

Hvis de købte tågelygter i første omgang ikke er udstyret med pærer, skal du åbne deres hus og skrue pæren i stikkontakten ved at trække stikket ud. Installer selve forlygterne i standard nicher i den forreste kofanger, og fastgør hver af dem på bagsiden med to selvskærende skruer. Installer derefter nye stik designet til at blive installeret sammen med tågelygterne.

Trin 3

Installer relæet i diagnosestikket over handskerummet foran kabineluftfilteret. Huset, hvori skoen er installeret, har et plastikdæksel i bunden. Fjern det, så det er praktisk at se relæets installationssted. Af de tre stik på denne relæstrimmel skal du installere i den midterste.

Trin 4

Fjern den nederste del af ratstammens trim for at udsætte den venstre ratstammekontaktstik. For at fjerne dækslet skal du skrue skruen i bunden og de to skruer i enden af højttaleren. Skær selve kontakten i det demonterede foring. Tilslut ledningerne fra kontakten til den røde ledning med en blå stribe og til den grønne ledning. I dette tilfælde vil tågelygterne kun tænde, når dimensioner eller nærlys er tændt, og slukkes automatisk, når sidelysene er slukket.

Trin 5

Isoler alle ledninger, fastgør og geninstaller ratstammen. Da det kredsløb, som forlygterne blev tilsluttet, er beskyttet af en standard sikring, er det ikke nødvendigt at installere en ekstra.

Anbefalede: