Sådan Skylles En Gaspumpe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skylles En Gaspumpe
Sådan Skylles En Gaspumpe

Video: Sådan Skylles En Gaspumpe

Video: Sådan Skylles En Gaspumpe
Video: Housegard Origo trådløs røgalarm u0026 varmealarm. Sådan virker de. 2024, Kan
Anonim

Bilgaspumper er af to typer: mekaniske og elektriske. Førstnævnte trækker brændstof ind fra tanken, mens sidstnævnte tværtimod skubber benzin ind i motoren. Begge er udstyret med et filter. Dette maske bliver snavset over tid, hvilket øger belastningen på brændstofpumpen indtil dens svigt.

Sådan skylles en gaspumpe
Sådan skylles en gaspumpe

Nødvendig

  • - brændstofpumpe
  • - benzin
  • - vand
  • - filternet
  • - skruetrækker
  • - skruenøgle

Instruktioner

Trin 1

Hvis din bil har kørt 70-90 tusind kilometer, og på samme tid betjener du ofte en bil med næsten tom tank (helst halvfuld), skal du diagnosticere bilens brændstofpumpe. Hvis trykket, der skabes af brændstofpumpen i brændstofstien, er utilstrækkeligt, reduceres bilens motoreffekt, der opstår funktionsfejl, eller motoren stopper pludselig med at starte, og kontroller først filtreringssystemet. Oftest er årsagen til disse problemer i benzinpumpens snavsede indløbsgitter, hvis huller til sidst er tilstoppet med fremmede partikler (støv, kalk, rust, sand), der er kommet ind i benzin.

Trin 2

Lyt til gaspumpens arbejde. Det virker meget mere støjende, når et specielt filternet ikke tillader den nødvendige mængde brændstof at passere igennem på grund af forurening eller defekter. Under sådanne forhold fungerer benzinpumpens elektriske motor med overbelastning, hvilket fører til for tidlig slid og endda svigt.

Trin 3

Kontroller filteret til brændstofpumpen. For at gøre dette skal du frakoble brændstofpumpen på en hvilken som helst bekvem måde: ved at slukke for sikringen eller fjerne relæet. Start motoren for at aflaste trykket i brændstofslangen. Efter et par sekunder vil motoren gå i stå.

Trin 4

Fjern dækslet til brændstofpumpen. Fjern forsigtigt støv og snavs, der er ophobet på overfladen. Afbryd hovedrørledningerne ved hjælp af en skruetrækker og skruenøgle, eller skru skruerne på deres stik ud. Fjern brændstofpumpen.

Trin 5

Hvis udformningen af brændstofpumpen er enkel, er filternet placeret udenfor. Fjern den og skyl den med en vandstråle for at fjerne eventuelle fremmede partikler, der er fanget i hullerne. De er undertiden så små - 20 mikron, at de ikke er synlige for det blotte øje. Tør grundigt ved at blæse med trykluft. Hvis rengøringen mislykkes, skal du udskifte filteret.

Trin 6

Hvis brændstofpumpen er i en kolbe, skal du forsigtigt adskille strukturen. Frakobl brændstofniveauet, fjern topdækslet, fjern brændstofpumpen fra den ydre kolbe. Rengør netåbningerne fra fremmede partikler med vandstråle og trykluft, der blæser, eller installer et nyt filter. Skyl brændstofpumpen med blyfri benzin.

Trin 7

Saml alt i omvendt rækkefølge. Geninstaller brændstofpumpen og brændstofslangerne. Efter en dag skal du kontrollere, om der lækker benzin i området med brændstofpumpen.

Anbefalede: