Hvordan Man Vælger En Donkraft

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Donkraft
Hvordan Man Vælger En Donkraft

Video: Hvordan Man Vælger En Donkraft

Video: Hvordan Man Vælger En Donkraft
Video: Hvordan man bruger en donkraft 2024, September
Anonim

En god og pålidelig bil er ejerens stolthed. Men uanset byggekvaliteten, alt udstyr kræver periodisk reparation. For at hæve bilen til reparationer, skifte dæk eller hjul skal du bruge en donkraft - en speciel enhed til at løfte bilen. Denne enhed skal vælges korrekt.

Hvordan man vælger en donkraft
Hvordan man vælger en donkraft

Instruktioner

Trin 1

For at reparere en lille personbil, såsom en Daewoo Matiz eller Oka, skal du vælge en sammenklappelig mekanisk donkraft med en løftekapacitet på et og et halvt ton. Som regel er biler udstyret med sådanne stik på bilfabrikker.

Trin 2

Til reparation af lette køretøjer med medium vægt, såsom "VAZ-2110" eller "Daewoo Nexia", tager løfteanordningen mere alvorligt. Et lille hydraulisk teleskopstik er en fremragende assistent til reparation. Dens bæreevne skal være mindst to tons. Sådanne donkrafte kan også bruges af kvindelige bilister, da det ikke kræver meget fysisk anstrengelse at løfte bilen.

Trin 3

For at løfte et tungt køretøj som en jeep, minivan eller minivan skal du købe en vogn eller hydraulisk donkraft med løftestang med en løftekapacitet på op til fem tons. Dets vigtigste egenskab ud over muligheden for at løfte en stor vægt er maskinens løftehøjde. I gennemsnit anses den optimale løftehøjde for at være fyrre til halvtreds centimeter.

Trin 4

Brug kun hydrauliske donkrafte til løft af lastbiler. De eksisterende modeller er forskellige, de giver dig mulighed for at løfte og holde tunge lastbiler, der vejer snesevis af tons i en højde af en halv meter.

Trin 5

Hvis bilreparation ikke kun er en hobby, men et erhverv, skal du vælge kraftige hydrauliske glidestik til dette. Sådanne enheder er i stand til at løfte enhver vægt til en højde på op til en halv meter. Det er disse egenskaber, der er optimale for at sikre høj kvalitet reparation og vedligeholdelse af det mest almindelige biludstyr. På trods af at mekaniske apparater kan klare opgaven med at løfte maskiner, men de har ikke sådan stabilitet, og sådanne enheder slides meget hurtigere.

Anbefalede: