Sådan Tilsluttes To Subwoofere

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes To Subwoofere
Sådan Tilsluttes To Subwoofere

Video: Sådan Tilsluttes To Subwoofere

Video: Sådan Tilsluttes To Subwoofere
Video: Hvordan tilsluttes strømstik T-421 2024, September
Anonim

Et lydsystem af høj kvalitet gengiver hele spektret af frekvenser, der opfattes af en person. Dette kan ikke opnås med en enkelt højttaler. En subwoofer kræves for at gengive lave frekvenser. Denne komponent er populær i mange lydsystemer, den kommer i forskellige former og størrelser, men den giver bestemt en unik klingende atmosfære til det rum, hvor den er installeret, inklusive i bilen. Antallet af subwoofere, der kan installeres i en bil, er kun begrænset af den menneskelige fantasi.

Sådan tilsluttes to subwoofere
Sådan tilsluttes to subwoofere

Instruktioner

Trin 1

Få et tykt og længe nok højttalerkabel. Brug denne til at forbinde subwooferen, som har venstre og højre udgang, til forstærkeren. For ikke at forkert beregne med kabellængden, skal du overveje placeringen af subwoofere på forhånd og estimere afstanden.

Trin 2

Tilslut subwooferen til udgangene på forstærkeren, og tilslut højttalersystemet til subwooferen til output på højt niveau. Denne forbindelsesmetode reducerer belastningen på højttaleren i det lave frekvensområde, men arbejdsbelastningen på hele systemet vil stige.

Trin 3

Du kan tilslutte subwooferen på en anden måde. Tilslut den til de samme udgange som højttalerkablerne. I dette design arbejder subwooferen og højttalersystemet sammen i det lave frekvensområde. Denne parallelle forbindelse beskytter dig mod modstandsproblemer på grund af subwooferens høje impedans.

Trin 4

For at tilslutte den anden subwoofer skal du slutte den parallelt med den første og tilslutte den til hver af forstærkerkanalerne. Således vil systemets påvirkning øges, og bilens interiør vil blive fyldt med saftig og samtidig blød bas.

Trin 5

Skynd dig ikke med at installere begge subwoofere "tæt" på plads, tænd først for dem og sæt dem bare på det ønskede sted. Spil musik med bas og se efter et sted, hvor lyden er lavest og skaber mest pres.

Anbefalede: