Hvordan Man Sætter En Gur På En VAZ

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Sætter En Gur På En VAZ
Hvordan Man Sætter En Gur På En VAZ

Video: Hvordan Man Sætter En Gur På En VAZ

Video: Hvordan Man Sætter En Gur På En VAZ
Video: Ваз 2107 2024, Juli
Anonim

Installation af et hydraulisk servostyring på en VAZ-bil er ikke et særligt problem i dag. Den største udfordring i denne proces er udskiftning af gearkasse. Så hvad skal du gøre i løbet af udskiftning af servostyring?

Sådan sættes en gur på en VAZ
Sådan sættes en gur på en VAZ

Instruktioner

Trin 1

Sørg først for, at det servostyringssæt, du har købt, har alle dele. Den består af en pumpe, et specielt styretøj, en remskive, en hydraulisk cylinder, en ekspansionsbeholder samt højtryksslanger.

Trin 2

Dernæst skal du gå direkte til installationen af selve den hydrauliske servostyring. Installer først pumpens monteringsbeslag på topstykket. Derefter skal pumpen fastgøres sikkert til den. Derefter skal du udskifte krumtapakslens remskive, der vil drive pumpen. I dette tilfælde skal det tages i betragtning, at drevet nødvendigvis skal gå gennem bæltet og ikke gennem kæden.

Trin 3

Det næste trin i installationen er at udskifte styretøjet. I betragtning af køretøjets design og den nye gearkasses øgede størrelse skal du ændre stedet, hvor det skal installeres. For at gøre dette skal du skære et hul i skottet og ændre bipoden. Vælg derefter et sted til ekspansionstanken, så den ikke forstyrrer andre dele af motoren. Installer den hydrauliske cylinder i henhold til instruktionerne i servostyringssættet, da hver producent af den hydrauliske servostyring har sine egne installationsfunktioner.

Trin 4

Forbind derefter det samlede system med højtryksslanger og fastgør dem sikkert. Gør dette, så slangerne ikke gnides mod andre dele under emhætten ved at fastgøre dem sikkert med klemmer. Derefter, når du er sikker på, at alt er på plads, og slangerne sidder godt fast, skal du hælde speciel olie til hydraulisk servostyring i ekspansionstanken.

Trin 5

I sidste fase skal du pumpe systemet. For at gøre dette skal du dreje rattet helt til højre og venstre, mens du om nødvendigt fylder olien op i ekspansionstanken. Så snart væsken holder op med at forlade, skal du fylde oliestanden op til beholderens øverste mærke og nyde let kørsel.

Anbefalede: