Sådan Installeres Akustik I En Bil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Akustik I En Bil
Sådan Installeres Akustik I En Bil

Video: Sådan Installeres Akustik I En Bil

Video: Sådan Installeres Akustik I En Bil
Video: Sådan sikrer du din hund i bilen 2024, Juli
Anonim

God musik i bilen hjælper med at gøre enhver tur lysere. Hvis du ønsker at få virkelig højkvalitetslyd, skal du tage en ansvarlig holdning til valget af bilakustik såvel som dens installation.

Sådan installeres akustik i en bil
Sådan installeres akustik i en bil

Instruktioner

Trin 1

Vælg først den rigtige akustik til din bil. Hvis lydstyrken på bagagerummet tillader det, kan du installere et komplet sæt højttalere. Først skal du købe en forstærker med den ønskede effekt. Du kan sætte to forstærkere, og nogle installerer tre. En subwoofer og højttalere købes til forstærkeren.

Trin 2

Højttalernes størrelse vælges i henhold til et specielt akustikkatalog under hensyntagen til bilens specifikationer. Højttalere kommer i et stykke, i to dele, i tre dele. De adskiller sig i ændring. For eksempel er diskanten i tovejshøjttalere adskilt. I tre-komponenten adskilles "tweeterne", mellem- og højfrekvensen. Radiobåndoptageren blev valgt sidst. Det skal matche akustikens kraft og kapacitet.

Trin 3

Bestem, hvor højttalerne skal installeres. Disse kan være standardinstallationssteder - instrumentbræt, front- og bagdøre, baghylde. Subwooferen og forstærkeren er installeret i bagagerummet. Forstærkerens strømforsyning tages fra bilens karosseri, og plus trækkes til batteriet gennem sikringen. Sikringen er installeret ved siden af batteriet og styrer tænd / sluk for forstærkeren. Fra radiobåndoptagerens ledninger trækkes "tulipaner" til forstærkeren. Og fra forstærkeren til højttalerne.

Anbefalede: