Sådan Udskiftes En Pære Over Et Panel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskiftes En Pære Over Et Panel
Sådan Udskiftes En Pære Over Et Panel

Video: Sådan Udskiftes En Pære Over Et Panel

Video: Sådan Udskiftes En Pære Over Et Panel
Video: Hvordan skifter man pære på en bil? Få svaret i denne video 2024, Juli
Anonim

Når du udskifter lampen i baggrundsbelysningspanelet eller indikatorlamperne, er det nødvendigt at fjerne instrumentpanelet. Dette er en simpel operation, men det kræver en vis dygtighed. Bemærk, at alle processer skal udføres i streng rækkefølge.

Sådan udskiftes en pære over et panel
Sådan udskiftes en pære over et panel

Er det nødvendigt

  • - nøgle 10 mm
  • - tynd slidset skruetrækker
  • - krydskruetrækker
  • - udskiftning af pærer.

Instruktioner

Trin 1

Forbered først køretøjet til denne operation. For at gøre dette skal du frakoble ledningen fra batteriets minuspol til bilen. Brug en 10 mm skruenøgle til at løsne møtrikken forsigtigt og fjerne ledningen fra den negative terminal.

Trin 2

Dernæst skal du frigøre reguleringshåndtagene til varmeren. For at gøre dette skal du tage en skruetrækker med slids, lirke forsigtigt ud og fjerne håndtagene på varmelegemerne.

Trin 3

Det næste trin er at trække håndtaget ud, som tjener til at nulstille tællerens daglige kilometertal. Skru møtrikken af, der fastgør dette håndtag, fjern denne møtrik, og skub selve resetgrebet ind i rummet bag instrumentbrættet.

Trin 4

Brug derefter en tynd skruetrækker til at skrue dækslet af den selvskærende skrue af, der fastgør instrumentbrættet. Det er placeret til højre for køretøjets ventilations- og varmestyringshåndtag. Fjern stikket forsigtigt.

Trin 5

Brug en stjerneskruetrækker til at løsne den selvskærende skrue, der fastgør instrumentpanelet. Tag bilens instrumentbræt ud.

Trin 6

Skru den riflede møtrik af speedometerets drevkabel, og frakobl selve kablet.

Trin 7

Fjern vakuumforsyningsslangen fra den økonometriske montering. Frakobl alle farvede selepuder.

Trin 8

Fjern nu hele køretøjets instrumentbræt.

Trin 9

Fortsæt med at udskifte instrumentpanelets belysningslampe. For at gøre dette skal du dreje lampeholderen halvfems grader, så dens fremspring er helt justeret med åbningen i tavlen. Fjern pæreholderen. Tryk og drej halvfems grader, og tag lampen ud af stikkontakten.

Trin 10

Yderligere, hvis det er nødvendigt, skift kontrollamperne i køretøjets instrumentbræt. For at gøre dette skal du dreje lampeholderen halvfems grader, så dens fremspring falder helt sammen med åbningen i tavlen, og fjern derefter lampeholderen sammen med lampen. Udskift lampen sammen med stikkontakten.

Anbefalede: