Sådan Sparer Du Gas, Når Du Kører Regelmæssigt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sparer Du Gas, Når Du Kører Regelmæssigt
Sådan Sparer Du Gas, Når Du Kører Regelmæssigt

Video: Sådan Sparer Du Gas, Når Du Kører Regelmæssigt

Video: Sådan Sparer Du Gas, Når Du Kører Regelmæssigt
Video: ПДД для ЭЛЕКТРОТРАНСПОРТА 2021 ТОП 5 УГРОЗы на ДОРОГАХ Электротранспорт пдд для электроскутеров 2021 2024, Juni
Anonim

Mange mennesker klager i dag over, at benzin er blevet for dyrt, at biler er begyndt at forbruge meget brændstof. Det hele afhænger direkte af kørestilen og endda af, hvordan motoren blev kørt ind. Med andre ord påvirker bilens tekniske tilstand dens "ernæring".

Benzin
Benzin

Instruktioner

Trin 1

Indbruddet skal vare mindst 5000 km, og for de første 3000 behøver du ikke at accelerere bilen over 90 km / t. Med hensyn til kørestilen kan vi sige, at når bilen accelererer hurtigt, absorberer den mere brændstof, som du i dag skal betale dyrt for.

Trin 2

En anden faktor, der påvirker den høje kilometertal, er utilsigtet gearskift. I denne situation har bilen brug for meget energi, og den tager den fra brændstoffet. Den mest effektive måde at spare gas på er at holde bilen mellem 3500 og 4500 omdr./min.

Trin 3

Meget ofte slukker chauffører, der står i en trafikprop, motoren for at spare på benzin. Dette er ren vrøvl. Hvis du slukker for motoren og derefter starter den igen efter et par minutter, mister du brændstof så meget som det ville tage for 10 minutters parkering.

Trin 4

Når du kører på motorvejen eller autobahn, skal du gå i det højeste gear, der er på gearkassen, dette er også en slags brændstoføkonomi.

Trin 5

En anden måde er også mulig, for dette skal du pumpe dækkene op fra 0, 2 til 0, 5 mere end normalt. Dette påvirker ikke kørselssikkerheden på nogen måde.

Trin 6

Ved at installere et tagbøjle øger du kilometertal med op til 20%, da aerodynamikken lider, og brændstofforbruget stiger.

Trin 7

Vær opmærksom på bilolie, den spiller en stor rolle i bilens liv og ernæring. Motorolie er nødvendig for at smøre motordele, der bestemmer, hvor meget benzin der er brug for.

Trin 8

Aircondition er en anden brændstofspiser. Hvis du har lidt benzin, er det bedre ikke at tænde den. Klimaanlægget øger brændstofomkostningerne med op til 20%.

Trin 9

Vægten af bilen påvirker også mængden af forbrugt benzin. En gammel bil er meget mere økonomisk end en ny, fordi det ikke er en skam at hælde benzin i en gammel til en billigere pris.

Trin 10

Du vil helt sikkert blive overrasket, men selv åbne vinduer bremser bilen hurtigt, og det påvirker også, hvor meget benzin bilen bruger.

Trin 11

Den mest egnede måde at reducere brændstofomkostningerne på er at skifte bil til gas. Gas bruges naturligvis hurtigere, men det koster også halvdelen af prisen.

Anbefalede: