Hvordan Bøder Har ændret Sig I Moskva

Hvordan Bøder Har ændret Sig I Moskva
Hvordan Bøder Har ændret Sig I Moskva

Video: Hvordan Bøder Har ændret Sig I Moskva

Video: Hvordan Bøder Har ændret Sig I Moskva
Video: Настоящая мужская тумба. 2024, Juni
Anonim

Siden 1. juli 2012 har lovgivere forhøjet bøderne for bilister for forkert parkering. Desuden er sanktionerne i Moskva og Skt. Petersborg væsentligt forskellige fra dem i resten af Rusland og nærmer sig allerede de beløb, der betales i Europa. Men ifølge autoeksperter ændrede opførelsen hos bilister i Moskva praktisk talt ikke, og de begyndte ikke at parkere mere korrekt.

Hvordan bøder har ændret sig i Moskva
Hvordan bøder har ændret sig i Moskva

Hvorfor tvinger en bøde på 3 tusind rubler ikke Moskva-chauffører, i modsætning til europæiske, til at overholde parkeringsreglerne? Naturligvis slet ikke fordi moskovitterne er rigere end dem i Paris eller Barcelona. En af grundene til denne adfærd er fraværet i Moskva af et specielt parkeringspoliti, som det, der arbejder på gaderne i europæiske byer. Denne instans har kun at gøre med at opdage overtrædere og udstede bøder til dem.

Det foretrækkes, at det russiske trafikpoliti fanger dem, der overtræder trafikreglerne på vejene, idet de bøder for at køre ind i den modsatte bane eller køre for hurtigt. Ved at udskrive en bøde for forkert parkering arbejder trafikpolitibetjenten på budgettet, så vejinspektionen har ikke noget specielt ønske om at behandle dem, der parkerer forkert.

Desuden er strafens uundgåelighed overhovedet ikke åbenbar. Faktisk er et bilnummer i Europa stift bundet til identiteten af dets ejer, og ifølge det i databasen kan man ikke kun bestemme efternavn og fornavn, men også den finanspolitiske adresse, hvorpå han modtager alle fakturaer. Derfor er det helt nok for inspektøren at blot skrive en bøde ud og sætte kvitteringen på forruden. I Rusland kan en chauffør modtage kvitteringer til registreringsadressen, mens han selv bor i en anden lokalitet.

Derudover tager processen med at rette en overtrædelse i Rusland meget længere tid. En almindelig trafikpolitipatrulje har ikke ret til at udstede en bøde - dette gøres af besætningen, der løser en overtrædelse af parkeringsreglerne med en speciel videooptager. I hovedstaden gøres dette af ansatte i Center for Traffic Management. Der er kun 10 sådanne biler udstyret med de nødvendige enheder. For at en bil kan betragtes som forkert parkeret, skal den fotograferes samme sted ved hjælp af enheden to gange inden for 5 minutter. Hvis bilen på dette tidspunkt forbliver stående, overføres dens data til trafikpolitiets database.

Det er klart, at det i et sådant tempo er umuligt at spore alle køretøjer, der er parkeret med overtrædelser. Derudover modtager chauffører bødermodtagelser om en uge eller to, så mange af overtrædelserne er endnu ikke blevet straffet og har ikke følt behov for at rette sig.

Anbefalede: