Sådan Bestås Kategorien Til En Eksamen I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestås Kategorien Til En Eksamen I
Sådan Bestås Kategorien Til En Eksamen I

Video: Sådan Bestås Kategorien Til En Eksamen I

Video: Sådan Bestås Kategorien Til En Eksamen I
Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2024, Juni
Anonim

Kategori A i kørekortet tillader ejeren at køre motorcykel eller kraftfuld scooter. Motorcykelkørselundervisning finder hovedsageligt sted i forår og sommersæson.

Sådan bestås en eksamen for kategori a
Sådan bestås en eksamen for kategori a

Instruktioner

Trin 1

En licens til kategori A giver dig mulighed for at køre motorcykel eller scooter med stor motorkapacitet. Der er flere måder at få dem på.

Trin 2

Hvis du ikke har nogen kategori åben, det vil sige, at du ikke har kørekort, skal du gennemgå uddannelse på en køreskole. På køreskolen vil du deltage i klasser om teorien om trafikregler og kørsel. Teoretiske lektioner giver viden ikke kun til at køre motorcykel, men også til at køre bil. Kørelektioner afholdes på et specielt kredsløb. Der vil blive lagt stor vægt på bremsning, manøvrering og langsom kørsel. Der er ingen ture til byen, fordi det er teknisk umuligt.

Trin 3

Hvis du har en kategori i dit kørekort åbent, kan du kun deltage i køreundervisning.

Trin 4

Forresten er det for kategori A, at det er muligt at bestå en ekstern køreprøve. At tage eksamen som ekstern studerende i andre kategorier er en kompliceret procedure. Kun i tilfælde af eksternt skal du aflevere kørsel på din motorcykel eller scooter.

Trin 5

Først tager du interne eksamener i trafikteori og derefter kørsel. Baseret på resultaterne af den interne eksamen er du optaget til eksamen hos trafikpolitiet.

Trin 6

Optagelsesproceduren til eksamen er den samme som for enhver anden kategori. Personer, der har fyldt 16 år, har lov til at opnå rettighederne til kategori A. Hvis du ikke har licens, skal du bestå en chaufførs lægeundersøgelse. For at opnå rettighederne skal du bruge 2 farvebilleder af den etablerede prøve (taget i ethvert fotostudie).

Trin 7

Hvis du allerede havde et kørekort, erstattes det med indtastningen af en ekstra kategori.

Anbefalede: