Sådan Køber Du Renault Duster

Sådan Køber Du Renault Duster
Sådan Køber Du Renault Duster

Video: Sådan Køber Du Renault Duster

Video: Sådan Køber Du Renault Duster
Video: Подержанный Рено Дастер: как не купить хлам? / Renault Duster б/у - все проблемы 2024, September
Anonim

Duster er flagskibet i Renault-bilserien. Dens popularitet ligger i dets enkelhed og praktisk. For relativt få penge kan du få et rigtigt terrængående køretøj.

Sådan køber du Renault Duster
Sådan køber du Renault Duster

Renault Duster, der hurtigt sprang ud på det russiske bilmarked for flere år siden, kastede de fleste af sine konkurrenter tilbage i crossover-klassen. Dusteren selv er placeret af producenten som en SUV. Og dette pålægger visse forpligtelser for bilen. Duster SUV har et firehjulsdrevssystem med tre tilstande. Føreren kan selv bestemme, om han vil bruge 2-hjulsdrift (kun forhjulstræk) i byen for at spare brændstof eller indstille til AUTO-tilstand og aktivere firehjulstræk. Den tredje tilstand - LOCK gør det muligt at tilslutte ensartet firehjulstræk og evnen til at køre en bil ved en lav (op til 80 km / t) hastighed.

Den nye Duster har flere motortyper. På "mekanikken" starter valget med motoren 1, 6 og 114 hk. Der er muligheder for en 5 eller 6-trins manuel gearkasse. Den eneste mulighed for en automatisk transmission er en to-liters motor med en effekt på 143 hk. Der er den samme mulighed for elskere af "mekanik". Duster har også en turboladet dieselmotor (endnu ikke tilgængelig i Rusland). Alle typer Renault Duster-motorer overholder Euro5-emissionsstandarden.

I den grundlæggende konfiguration af Renault Duster er der en førers airbag, ABS-system, fjernstyringssystem til motoren, servostyring. Alt hvad du behøver for et minimum af komfort og en sikker tur.

Ulemperne ved Renault Duster inkluderer et ret stramt interiør i klassisk Renault-stil. Motoren er støjende, bilen har en stiv affjedring, men den kan ellers ikke være på en SUV.

Anbefalede: