Sådan Skiftes En Renault Logan Forlygtepære

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skiftes En Renault Logan Forlygtepære
Sådan Skiftes En Renault Logan Forlygtepære

Video: Sådan Skiftes En Renault Logan Forlygtepære

Video: Sådan Skiftes En Renault Logan Forlygtepære
Video: Замена рулевой тяги и наконечника Dacia Logan (Renault Logan) 2024, Juli
Anonim

Renault Logan bruger bloklygter, der kombinerer nær- og fjernlyslygter samt retningsvisere. Samtidig er det mere bekvemt og hurtigere at udskifte en af lamperne, når forlygten fjernes.

Sådan skiftes en Renault Logan forlygtepære
Sådan skiftes en Renault Logan forlygtepære

Instruktioner

Trin 1

Inden du udfører arbejde, skal du afbryde ledningen fra opbevaringsbatteriets minuspol. Fjern derefter forlygten ved at løsne de tilsvarende skruer til fastgørelse. Afmonter derefter forlygtsdækslet, og tag låsen ud. Vend den op, og tag forlygtepæren ud.

Trin 2

Pas på ikke at røre ved hænderne, når du installerer en ny lampe for at undgå fedtede pletter på pæren. Denne forurening kan forårsage mørkning af pæren og dens for tidlige svigt. Derfor skal du udføre alt arbejde med handsker eller opbevare lampen med en ren klud. Hvis der opstår uønskede pletter, skal du straks fjerne dem med en alkoholbaseret væske.

Trin 3

Efter installation af den nye lampe skal du fastgøre den med holderen og sæt dækslet på igen. For at udskifte sidepæren skal du dreje stikkontakten sammen med pæren og trække den ud. Fjern derefter lampen fra stikkontakten, og installer en ny. Sæt derefter borepatronen på plads, og lås den ved at dreje den, indtil den stopper.

Trin 4

Udskift retningsviseren på samme måde: Fjern stikkontakten, derefter lampen fra den, og sæt den tilbage. Udskiftning af en af lamperne i baglygten udføres på samme måde. For at gøre dette skal du fjerne baglygten og fjerne bagdækslet sammen med patronerne. Vælg derefter lampen, der skal udskiftes.

Trin 5

Tryk ned på lampen, mens du drejer den mod uret. Fjern det derefter fra borepatronen. Vær forsigtig, når du installerer en ny lampe, og sørg for, at dens fremspring er tydeligt justeret med åbningerne i soklen. Derefter skal du foretage den endelige fiksering ved at dreje den med uret i forlygterne. Det skal gøres med ledningen afbrudt fra batteripolen, ellers risikerer du at få et elektrisk stød.

Anbefalede: