Sådan Installeres En Alarm På En Scooter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres En Alarm På En Scooter
Sådan Installeres En Alarm På En Scooter

Video: Sådan Installeres En Alarm På En Scooter

Video: Sådan Installeres En Alarm På En Scooter
Video: Сигнализация для электросамоката | Установка сигнализации на самокат 2024, Juni
Anonim

I begyndelsen af forår-sommersæsonen ruller mange scootere eller motorcykler ud fra garager, hvilket kan blive lette penge for biltyve. For seriøs beskyttelse er det bedre at lægge en alarm på cyklen, som fungerer på princippet om en bil, men under hensyntagen til detaljerne i tohjulede køretøjer.

Sådan installeres en alarm på en scooter
Sådan installeres en alarm på en scooter

Er det nødvendigt

Stjerneskruetrækker, sideskærere, elektrisk tape

Instruktioner

Trin 1

For at installere en alarm på en scooter skal du vælge dem, der er specielt designet til motorcykler, scootere og snescootere (StarLine Twage V5, Centurion Bike, Viper200). Sådanne alarmer udløses ved stød, har en bevægelsessensor og ændringer af hældningsniveauet, motorblokering. Vælg alarm med feedback og LCD-skærm. Disse alarmer sender alarmsignalet til alarmpanelet, og du kan se nøjagtigt, hvad der sker med din scooter eller motorcykel.

Trin 2

Nu begyndte de at stjæle motorkøretøjer med ethvert beskyttelsesniveau. Flykaprerne kører simpelthen en stor bil, såsom en Gazelle, til motorcyklen og ruller motorcyklen bagud på tavlen. Sådanne handlinger tager ikke mere end et minut. Lad derfor ikke scooteren ligge uden opsyn, selv med det mest sofistikerede alarmsystem. Og sæt det om natten i en garage eller på en beskyttet parkeringsplads. Hvis scooteren er på gaden i løbet af dagen, skal du fastgøre den med en speciel lås til et træ eller en stolpe.

Trin 3

Find et sted at installere alarmenheden og sirenen. Enheden kan skjules under sædet eller under frontskærmen.

Trin 4

Tilslut alarmkablerne til standardbæltet i henhold til det vedlagte diagram. På selen tages strømmen, start- eller tændingsblokering, blinklys eller parkeringslys er tilsluttet. Blinklyset tages fra kontakten eller fra lysene. Ledningerne er forbundet ved lodning, vridning eller krympning. Ledningerne fra alarmen skrues fast til standardledningerne ved hjælp af elektrisk tape.

Trin 5

Ud over alarmen kan du installere mekaniske låse på styringen. Sådanne låse er også produceret specielt til motorkøretøjer.

Anbefalede: