Sådan Installeres Musik På En Scooter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Musik På En Scooter
Sådan Installeres Musik På En Scooter

Video: Sådan Installeres Musik På En Scooter

Video: Sådan Installeres Musik På En Scooter
Video: Sådan Skifter Man En Tændspole På En Scooter 2024, Juni
Anonim

I øjeblikket er scooteren ved at blive en integreret del af byen, fordi dette køretøj er tilgængeligt for alle, let at bruge og behageligt at køre. Mange chauffører af disse "afføring" er ikke tilfredse med, at de skal køre en scooter uden musik. Men installationen af soundtrack til denne type transport tager ikke meget tid. Når den er korrekt installeret, tager musik næsten ingen plads og er en god tilføjelse for ejere af mini-scootere.

Sådan installeres musik på en scooter
Sådan installeres musik på en scooter

Instruktioner

Trin 1

Køb det nødvendige udstyr til installation: højttalere, en forstærker, der ikke "spiser" meget energi, en to-leder ledning, en vippekontakt til at tænde eller slukke for forstærkeren, et motorcykelbatteri og en afspiller eller telefon som lyd kilde.

Trin 2

Fjern trimpanelerne fra scooteren: lister, sæde, batteridæksel. Nu forstyrrer de ikke installationen. Fjern det originale batteri, og isæt motorcykelbatteriet. Placer forstærkeren i det ledige rum og før alle de nødvendige ledninger ud.

Trin 3

Installer den største højttaler under næbbetækslet, fastgør den til styregaflen med en almindelig fast ledning, og tag derefter ledningerne fra den til forstærkeren og tilslut dem. På samme måde kan du tilslutte en masse højttalere, men det er bedre at begrænse dig til en eller to, ellers vil batteriet hurtigt tømme.

Trin 4

Find gamle hovedtelefoner til at forbinde din musikkilde til forstærkerens indgangskabel. Før kablet i bagagerummet eller frontlommen. Tænd for forstærkeren, fjern den negative ledning fra rummet og tilslut den til ethvert metalsted i kabinettet.

Trin 5

Bring "plus" fra rummet til vippekontakten. På den anden kontakt skal du medbringe "plus" fra forstærkeren. Giv også en indikation af, at forstærkeren er tændt for ikke at glemme at slukke for den. For at gøre dette skal du slutte enhver LED eller unødvendig indikator, såsom indikatoren for lav olie, til vippekontakten. Når forstærkeren er tændt, vil lampen nu altid være tændt.

Anbefalede: