Sådan Indstilles Temperaturen På Bilalarmer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles Temperaturen På Bilalarmer
Sådan Indstilles Temperaturen På Bilalarmer

Video: Sådan Indstilles Temperaturen På Bilalarmer

Video: Sådan Indstilles Temperaturen På Bilalarmer
Video: Tania kamera termowizyjna - zobacz to co niewidoczne 2024, September
Anonim

En automatisk startalarm er meget praktisk om vinteren, især hvis der ofte er frost i dit område. Den temperatur, som motoren starter ved, indstilles normalt, når systemet er installeret. Men hvis du selv installerer alarmen eller vil ændre temperaturen, kan du prøve at indstille de nødvendige parametre som følger (for eksempel StarLine A91).

Sådan indstilles temperaturen på bilalarmer
Sådan indstilles temperaturen på bilalarmer

Instruktioner

Trin 1

Gå ind i programmeringstilstand for opstartsparameter, og vælg den temperaturmulighed, der passer dig. For en dieselmotor er en temperatur på -10 grader velegnet til en ny benzinmotor (forudsat at batteriet er opladet), kan du vælge -18 grader. Hvis du ikke er sikker på din bil, bør du ikke indstille temperaturen under 20 grader - motoren kan fryse, så den ikke starter.

Trin 2

Hvis du har en manuel transmission, skal du følge den specielle procedure "Programneutral". Lås bilen med håndbremsen, og hold derefter låseknappen nede i 3 sekunder. Drej og fjern tændingsnøglen (motoren kører), gå ud af køretøjet og luk dørene. Tryk på knappen med låsen igen - efter 3 sekunder slukkes motoren, og systemet går i sikkerhedstilstand.

Trin 3

Inden du starter autostart, skal du kontrollere tilstanden til temperaturstartsensoren. For at gøre dette skal du dobbeltklikke hurtigt på knappen med stjerneikonet. Hvis temperaturen vises på nøglefoben i stedet for uret, er alt i orden. Temperaturen efter turen kan være positiv - hvis sensoren er placeret på motoren. Lo-inskriptionen skal advare dig, det betyder, at enten temperaturen er under -40 grader, eller at der ikke er nogen sensor.

Trin 4

Fortsæt derefter med at aktivere alarmen for automatisk start. Tryk på stjerne-knappen, og hold den nede, indtil trillen er fyldt med en trille. Uden frigivelse skal du vente på en anden lyd - et ikon i nederste venstre hjørne af skærmen blinker på tastaturet.

Trin 5

Flyt den blinkende markør til positionen med termometeret, og klik på knappen "Aktivér". Hvis du gjorde alt korrekt, vil du høre et melodisk signal og se et billede af den indstillede temperatur i stedet for et ur (når denne parameter ændres, skal der vises en ny værdi).

Anbefalede: