Sådan Gemmes På CTP-politikken

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gemmes På CTP-politikken
Sådan Gemmes På CTP-politikken

Video: Sådan Gemmes På CTP-politikken

Video: Sådan Gemmes På CTP-politikken
Video: (КАЗИНО СЕСИЯ)-ИГРАЕМ 5 ЛВ НА ИГРА + JACKPOT CARDS 2024, September
Anonim

Registrering af CMTPL-politikken er obligatorisk for alle bilejere. Dens omkostninger afhænger af forskellige faktorer, og du skal være meget forsigtig med at købe forsikring. Der er trods alt flere måder at udstede MTPL med rabat på.

Sådan gemmes på CTP-politikken
Sådan gemmes på CTP-politikken

Instruktioner

Trin 1

Inden du køber en MTPL-politik, skal du finde ud af dens reelle pris i flere forsikringsselskaber. På trods af at basissatsen er den samme overalt, kan den endelige afregning svinge inden for et par tusinde. De store forsikringsselskaber koster altid mere end de mindre kendte. Men pointen er, at små virksomheder har brug for at tiltrække kunder, og at reducere omkostningerne ved forsikring er det bedste skridt til dette.

Trin 2

Ved beregning af forsikringsomkostningerne tages den territoriale koefficient i betragtning. Det bestemmes på stedet for permanent registrering af ejeren af bilen. Den højeste koefficient i Moskva. Men det giver ingen mening for muskovitiske chauffører at registrere biler i regionen i håb om at spare penge. Men de, der ikke er registreret i hovedstaden, kan købe en politik i Moskva, men med deres egen regionale koefficient.

Trin 3

Forsikring er den dyreste for nybegyndere. Nogle mennesker synes, at det er billigere at tegne en politik uden begrænsning af antallet af chauffører - åben forsikring. Men faktisk, i dette tilfælde kan du ikke vinde meget i pris. Men en nybegynderchauffør mister rigtige års køreerfaring, hvilket ikke afspejles i forsikringen.

Trin 4

For chauffører, der ikke bruger en bil i efterårs-vinterperioden, giver det ingen mening at købe OSAGO i et år. Politikken kan udstedes i en periode på 7-10 måneder. Og du skal ikke betale mere end 70% af forsikringsomkostningerne. Derudover kan du altid forlænge brugsperioden for politikken, hvis bilen pludselig er nødvendig.

Anbefalede: