Hvordan Man Betaler Statens Afgift For Rettighederne

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Betaler Statens Afgift For Rettighederne
Hvordan Man Betaler Statens Afgift For Rettighederne

Video: Hvordan Man Betaler Statens Afgift For Rettighederne

Video: Hvordan Man Betaler Statens Afgift For Rettighederne
Video: MINUSER TIL AT LEVE I TYRKIET / Top 7 ulemper efter 16 års ophold i Tyrkiet / Tyrkiet 2021 2024, Juni
Anonim

Du kan betale statsafgiften på rettighederne i enhver filial i Sberbank. Først skal du finde ud af detaljerne til betaling. Dette kan gøres enten på trafikpolitiets hjemmeside eller under et personligt besøg hos et regeringsorgan.

Hvordan man betaler statens at for rettighederne
Hvordan man betaler statens at for rettighederne

Instruktioner

Trin 1

Ofte betales statslige afgifter gennem Sberbank. Der er en terminal i næsten alle grene af denne bank. Du skal kende detaljerne om modtageren. Og det er værd at huske, at betaling via terminalen har en ulempe: skiftemaskinen giver ikke forandring. Prøver på udfyldning af kvitteringer er tilgængelige i hver afdeling af Sberbank, du skal bare indtaste betalers detaljer. En kvittering for betaling kan også udskrives på trafikpolitiets websted. Du kan spørge medarbejderen til bankkasseren, og han udfylder detaljerne på computeren for 15 rubler, og du skal kun foretage betalingen. Sberbank har konsulenter, der kan fortælle dig, hvordan du indtaster data, og hvordan du betaler statsafgiften korrekt. Der er ingen provision til at betale statsgebyret.

Trin 2

Sberbank Online. For at betale skal du kende dit id og din adgangskode. Når du har indtastet din personlige konto, skal du vælge sektionen: "Betaling for varer og tjenester" og derefter: "Trafikpoliti, skatter, afgifter, budgetbetalinger." Når du har indtastet dette afsnit, skal du indtaste dataene i KBK og OKATO og derefter vælge en tjeneste og beslutte, hvilket kort der skal bruges til betaling. Derefter bekræftes betalingen, hvorefter der sendes en SMS-besked til det telefonnummer, der blev specificeret, når aftalen med banken blev indgået. Derefter indtastes den adgangskode, der blev sendt til mobiltelefonen, og betalingen er gennemført.

Trin 3

Du kan betale statsgebyret via posten. Dybest set er det kun store posthuse, der betaler statslige gebyrer. Det er nødvendigt først at finde ud af, om betaling af afgiften accepteres i et bestemt posthus.

For at foretage en betaling skal du have en udfyldt kvittering eller betalingsformular. Du skal kende detaljerne om modtageren og adressaten.

Trin 4

Den nemmeste måde at betale statsgebyret på er via Internettet. På FTS-webstedet kan du ikke kun betale bøder, statslige gebyrer, men også se de eksisterende bøder. Først og fremmest skal du registrere dig på portalen, så kan du vælge tjenester, i dette tilfælde: "Betaling af statsafgift". For at betale statsafgiften via Internettet skal du indtaste følgende data: modtagerens adresse, betalers pasoplysninger, en angivelse af afgifttypen og de fuldstændige bankoplysninger for modtageren og afsenderen. Betaling af det statslige gebyr foretages fra en bankkortkonto eller via internetbøger. Når alle data er indtastet, og betalingen er foretaget, hvis det er muligt, kan du udskrive en betalingskvittering.

Trin 5

Betaling af statsafgiften er også mulig i trafikpolitiets bygning. Heldigvis er der i denne organisations lokaler betalingsterminaler, som du sikkert kan betale for tjenesten.

Anbefalede: