Sådan Beregnes Køretøjsafgift

Indholdsfortegnelse:

Sådan Beregnes Køretøjsafgift
Sådan Beregnes Køretøjsafgift

Video: Sådan Beregnes Køretøjsafgift

Video: Sådan Beregnes Køretøjsafgift
Video: Absorber 3 sådan beregnes vandflow 2024, Juni
Anonim

Transportafgift er et fænomen, som alle, der ejer en bil, skal stå over for. Hvert år modtager bilejeren et brev med angivelse af det nummer, der skal betales. Og sådanne tal falder ikke altid sammen med køretøjsejerens forventninger. Eksperter siger, at din egen transportafgift kan beregnes på forhånd. I 2014 var mange bilister skuffede - de modtog breve fra skattekontoret med højere tal end i tidligere perioder. Dette skyldes, at transportafgiften siden 2013 er blevet forhøjet. Eksperter rådgiver: du kan undgå sådanne overraskelser ved selv at beregne skatten ud fra de tilgængelige gennemsnitlige indikatorer i netværket.

Sådan beregnes køretøjsat
Sådan beregnes køretøjsat

Er det nødvendigt

  • - lommeregner;
  • - papir;
  • - blyant
  • - køretøjsregistreringscertifikat.

Instruktioner

Trin 1

Husk, at afgiftsbeløbet direkte afhænger af kraften i bilens motor. Du skal også tage højde for det faktum, at for biler med en effekt på over 250 hk. lovgivere ønsker at udvikle en anden skattefastsættelsesordning.

Trin 2

Det er ikke så svært at beregne skat. Det er nok bare at bevæbne dig med en lommeregner eller et ark papir og en blyant. Selvberegning giver dig mulighed for at betale det obligatoriske bidrag til staten på forhånd. Dette vil være en glimrende mulighed for dem, der skal rejse i den periode, hvor "lykkebrev" kommer, og du skal betale skat.

Trin 3

Det skal huskes, at fra 1. januar 2013 skal ejere af biler med en motor på over 410 hk betale mere. og året for frigivelse efter 2001. For dem steg hastigheden 20 gange - fra 15 rubler pr. hest til 300. Ejerne af scooteren blev også påvirket af ændringen - fra 5 til 25 rubler. Transportafgiften er snigende, at disse tal ikke er endelige. Kommuner har tilladelse til at hæve disse satser efter eget skøn med maksimalt 10 gange. For almindelige bilentusiaster med middelklassebiler er stigningen i skatteindtægter blevet mindre global.

Trin 4

Når du selv beregner køretøjsafgiften, skal du stole på den mængde hestekræfter, der er registreret i dit køretøjsregistreringscertifikat. Så for eksempel skal biler, hvis motoreffekt næppe når fra 70 til 100 hk, betale 12 rubler. pr. hest. Som et resultat er de årlige omkostninger ved deres skat 840-1200 rubler. Biler med en kapacitet på 100-125 hk estimeres til en hastighed på 35 p. pr. hk og prisen for dem om året vil være 3500-4375 rubler. Mere kraftfulde køretøjer (som forresten er flertallet på russiske veje) fra 125 til 150 hk. vil også koste ejerne 35 p. pr. hest og ved 4375-5250 s. Per år. Biler med en kapacitet på 150-200 hk. estimeres nu til 45 s. pr. hk For en sådan bil skal du bruge fra 6750 til 9000 rubler om året. Mere kraftfulde biler - fra 200 til 250 hk koster nu 75 rubler. pr. hest. Skatteåret for ejerne af sådanne biler koster 15.000-18750 rubler.

Trin 5

Du skal betale transportafgift til tiden. Ellers vil du blive opkrævet renter. Sådan skat skal betales inden december. Kvitteringen kan findes på Internettet. Du kan også bruge den gamle kvittering til at tage de nødvendige detaljer fra den.

Anbefalede: