Sådan Tilsluttes En Kenwood-bilradio

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Kenwood-bilradio
Sådan Tilsluttes En Kenwood-bilradio

Video: Sådan Tilsluttes En Kenwood-bilradio

Video: Sådan Tilsluttes En Kenwood-bilradio
Video: ОБЗОР и НАСТРОЙКА самого недорогого процессорного ГУ Kenwood KMM BT305. Автоматическая настройка!! 2024, Juli
Anonim

Radiobåndoptageren er en integreret del af bilen, uden hvilken mange bilister simpelthen ikke kan eksistere. Uden musik bliver bilen bare en jernkasse. Men hvordan man korrekt tilslutter en radiobåndoptager, for eksempel af Kenwood-mærket.

Sådan tilsluttes en Kenwood-bilradio
Sådan tilsluttes en Kenwood-bilradio

Instruktioner

Trin 1

Find ISO-stikkene på radioen. Denne type er den internationale standard for tilslutning af billydsystemer. Hvis din radio bruger et individuelt stik, skal der inkluderes en adapter i sættet. Hvis den ikke er der, skal du købe den i din nærmeste radiobutik.

Trin 2

Den enkleste forbindelsesmetode er som følger. Skær forsigtigt ledningerne fra stikkene og tilslut dem i henhold til farvekodningen. Isoler alle forbindelser grundigt med elektrisk tape. Denne metode er imidlertid upålidelig og gør det vanskeligt at udskifte radioen. Derfor er det bedre at installere stifterne på ISO-stikket, så det i fremtiden tager et par minutter at skifte lydsystem.

Trin 3

Undersøg radiostikket. Det brune stik er designet til at føje lydsignalet til højttalerne, og det sorte stik leverer strøm til radioen og er nødvendigt for forskellige ekstra muligheder. Strømforsyning med en separat ledning fra batteriet til selve radioen. Husk, at de røde og gule ledninger, der bruges i strømforsyningen, har forskellige funktioner.

Trin 4

Den gule ledning driver hukommelsen, og den røde slukker radioen og forbinder direkte til tændingskontakten. Forbind disse to ledninger parallelt, så slukkes enheden fra knappen på radiopanelet. Nogle gange kan dette skabe problemer, hvis radioen er designet på en sådan måde, at dens forstærker konstant får strøm fra den røde ledning, hvilket kan føre til hurtig afladning af batteriet.

Trin 5

Sæt en almindelig afbryder, knap eller vippekontakt i brud på den røde ledning. Glem ikke at slukke for den, når du har parkeret den i lang tid. Du kan også bruge et simpelt skema til at tænde og slukke for radioen automatisk fra alarmen. Når alle ledninger er tilsluttet, skal du indsætte enheden på et passende sted på panelet og sikre det.

Anbefalede: