Sådan Indstilles En Rute I Navigatoren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles En Rute I Navigatoren
Sådan Indstilles En Rute I Navigatoren

Video: Sådan Indstilles En Rute I Navigatoren

Video: Sådan Indstilles En Rute I Navigatoren
Video: Комплект навигации MyDean 2024, September
Anonim

Navigatorer vinder folks hjerter. Smart, hurtig og massiv hukommelse, de hjælper dig med at navigere i terrænet, få rutevejledninger og angive placeringer. For at kunne bruge enheden er det nok at downloade et kort over området og tegne den ønskede rute.

indstil en rute i navigatoren
indstil en rute i navigatoren

Instruktioner

Trin 1

Vælg først udgangspunktet og destinationen på kortet. Vælg flere mellemliggende punkter langs det valgte afsnit af stien.

Trin 2

Indtast de valgte punkter i din navigator ved hjælp af geografiske koordinater. Indtast den ønskede breddegrad og længdegrad.

Trin 3

Der er også en anden lettere måde. Læg en liste med geografiske navne på lande og byer på dit hukommelseskort. Gå til den ønskede mappe, og vælg derfra udgangspunkt og destination.

Trin 4

Hvis du har indlæst rutekataloger i din navigator. Gå til det ønskede bibliotek, og vælg den ønskede rute.

Alternativt kan du bruge søgningen efter navn-funktionen. For at gøre dette skal du køre søgeobjekterne ind i navigatørens søgemaskine og klikke på OK, når søgemaskinen returnerer de ønskede resultater. Indstil de opnåede resultater på navigatorkortet.

Trin 5

Hvis du har en liste over adresser i din navigator, skal du indtaste den ønskede adresse, hvor søgemaskinen finder det objekt, du leder efter. Derefter starter ruteberegningen. Navigatoren gør dette automatisk.

Trin 6

Ved beregning af en rute er navigatoren baseret på køretøjstypen, så indtast hastighed, estimeret rejsetid og afstand fra punkt til punkt. Således får du den optimale rute.

Trin 7

Hvis navigatoren ikke finder en direkte rute, skal du tegne yderligere punkter på kortet, der hjælper med at forbinde alle punkter langs ruten. Undersøg området omhyggeligt, så du nemt kan navigere undervejs, hvis din navigator foreslår omveje.

Anbefalede: