Sådan Genoplives Batteriet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Genoplives Batteriet
Sådan Genoplives Batteriet

Video: Sådan Genoplives Batteriet

Video: Sådan Genoplives Batteriet
Video: Sådan får du liv i dybdeafladte genopladelige NiMH batterier 2024, Juli
Anonim

De fleste bilister, der går til parkeringspladsen en kølig morgen, opgiver ikke tanken om at starte deres bils motor. Og hvad skal jeg gøre, når motoren nægter at starte på grund af, at batteriet er dødt om natten?

Sådan genoplives batteriet
Sådan genoplives batteriet

Nødvendig

kabler - "cigarettændere"

Instruktioner

Trin 1

Desværre er det ikke alle bilister, der klarer at starte en bil i svær frost. Og efter flere mislykkede forsøg på at starte motoren opstår det mest akutte spørgsmål: hvordan man genopliver batteriet?

Trin 2

Kørselspraksis har mindst to veje ud af denne situation, hvoraf den første er at fjerne dit batteri fra motorrummet, tage det til et varmt rum og lade det være der i en eller to timer. Bedre endnu, dypp batteriet i en skål med varmt vand. Bogstaveligt talt en time senere, efter at batteriet er installeret i bilen igen, starter starteren motoren intensivt.

Trin 3

Den anden måde: ved hjælp af kabler - "cigarettænder" tilslut dit batteri til den kørende bils batteripoler. Opladning, der varer 10-15 minutter, gendanner batterikapaciteten betydeligt. Derfor vil spændingen og strømstyrken, der leveres af batteriet, stige, så starteren kan svinge motoren med tilstrækkelig kraft til en vellykket start.

Anbefalede: