Sådan Transporteres En Cykel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Transporteres En Cykel
Sådan Transporteres En Cykel

Video: Sådan Transporteres En Cykel

Video: Sådan Transporteres En Cykel
Video: Farmors cykel - renovering 2024, Juli
Anonim

Cykelejere ved, hvor ubelejlig denne transport er for transport: den tager meget plads, er ustabil, og nogle dele er skrøbelige. Men at fjerne et hjul fra cyklen og bruge emballagematerialet klogt kan spare plads og gøre det lettere at transportere din cykel.

Sådan transporteres en cykel
Sådan transporteres en cykel

Instruktioner

Trin 1

Før du transporterer din cykel, skal du pakke den godt, ellers kan du ridse rammen, bryde afbryderne, beskadige pedalerne. Du kan pakke din cykel umonteret, men det tager meget plads. Selvom det ikke vil være muligt at reducere dimensionerne på en cykel markant, hvis den ikke foldes, da dimensionerne hovedsageligt er placeret på rammen. Den nemmeste måde er at fjerne det ene hjul og skrue det fast på siden af rammen ved hjælp af tykt tape eller reb. I dette tilfælde skal rattet placeres parallelt med rammen, så det sparer plads i bredden. Endnu mere plads kan spares, hvis to hjul, pedaler og en gaffel fjernes, alt dette sammen med rammen kan foldes meget kompakt i en kasse eller pakkes ind i flere lag tape.

Trin 2

Den mest skrøbelige ting på en cykel - skifteren - behøver ikke fjernes og pakkes separat, så det tager meget tid at sætte den tilbage. Det er nok at beskytte det med pap eller noget hårdt, men det er bedre at pakke hele cyklen i en papkasse eller vedhæfte store ark pap på mindst to sider.

Trin 3

Derefter kan du sende cyklen i denne form eller gøre emballagen mere bekvem at bære. For at gøre dette skal du lave håndtag af stærkt specielt klæbebånd, der kan modstå tunge belastninger, eller lave håndtag af tæt stof. Du kan også finde en stor, robust tøjpose, der holder din cykel, når den er foldet sammen. Cykelbutikker sælger specielle polstrede cykeldæksler, der let passer til de fleste modeller, når hjulene fjernes.

Trin 4

En cykel adskilt og pakket på denne måde passer let ind i bagagerummet på en bil, forudsat at der ikke er noget andet i den. Hvis bagsædet er løst, kan du prøve at placere din cykel der - de fleste biler har plads nok der. Men ofte er bagsæderne optaget, og der er en anden belastning i bagagerummet, i hvilket tilfælde du skal transportere cyklen på taget af bilen og fastgøre den fast til det øverste stativ. Umonteret cykel kan transporteres på bilens tag ved hjælp af specielle monteringer, der fastgør hjulene sikkert.

Trin 5

Cykler kan transporteres i togvogne foldet og pakket, hvis de passer på specielle bagagestativer. En cykel passer ikke under et sæde i de fleste moderne vogne, men der er plads nok på den øverste køje i andenklasses vogne under loftet. Tag ikke plads i rummet eller luksusvogne, der er mindre plads til bagage.

Trin 6

Stort sportsudstyr kan transporteres om bord mod et ekstra gebyr. Du skal ikke hente din cykel fra det generelle transportbånd, men fra den overdimensionerede bagageafdeling.

Anbefalede: