Sådan Males En Kofanger Af Plast

Indholdsfortegnelse:

Sådan Males En Kofanger Af Plast
Sådan Males En Kofanger Af Plast

Video: Sådan Males En Kofanger Af Plast

Video: Sådan Males En Kofanger Af Plast
Video: AUTOLAKERING AF NY KOFANGER - ..::DIY::.. 2024, Juli
Anonim

De fleste tilbehør til en moderne bil er lavet af plastik. Kofangere i plast er de mest sårbare dele af bilen og bliver let beskadiget. Mange skader på plastdele kan repareres, du kan overlade dette arbejde til en specialist eller gøre det selv. Efter maling vil plastkofangeren ligne en butiksdisk. Årsagen til dette kan også være forskellen mellem kofangerens originale farve og karrosseri på grund af udskiftning af den gamle kofanger med en ny osv.

Sådan males en kofanger af plast
Sådan males en kofanger af plast

Instruktioner

Trin 1

For at udføre maleriet selv er du nødt til at følge instruktionerne, og så bliver resultatet kun tak. Først skal du fjerne kofangeren. Normalt er der ingen problemer med at demontere det.

Trin 2

Dernæst renser vi kofangeren for snavs. Vi behandler hele overfladen med P220-sandpapir og bruger derefter sandpapir med et større P400-sandpapir. Når malingen er fjernet helt, skal kofangeren vaskes grundigt og tørres.

Trin 3

Den næste fase af arbejdet er påføring af en primer. Da det påføres i flere lag, skal du vente, indtil det forrige lag er helt tørt. Primeren skal påføres i tynde lag.

Trin 4

Når det sidste lag primer er tørt, skal du sand igen med P400 sandpapir. For at udjævne små ruheder kan du bruge P600 sandpapir.

Trin 5

Dernæst begynder vi at male. Malingen påføres strengt tynde lag flere gange. Vent, indtil det sidste påførte lag er helt tørt, inden du overmaler med et nyt lag.

Anbefalede: