Sådan Tilsluttes En Bilantenne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Bilantenne
Sådan Tilsluttes En Bilantenne

Video: Sådan Tilsluttes En Bilantenne

Video: Sådan Tilsluttes En Bilantenne
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, September
Anonim

Bilantenner tjener mange formål. De modtager radiosignaler, tjener som kommunikationsmiddel og fanger endda tv-kanaler. For at modtage signal af høj kvalitet skal du vælge en antenne afhængigt af radioens tekniske egenskaber.

Sådan tilsluttes en bilantenne
Sådan tilsluttes en bilantenne

Nødvendig

  • Bore
  • Sideskærere
  • Stjerneskruetrækker
  • Isoleringstape

Instruktioner

Trin 1

Bilantenner er af flere typer - i bilen, in-line, magnetiske. Installationsmetoderne er også forskellige.

Trin 2

Antennen i bilen er limet til forruden i øverste højre hjørne. Affedt glasset. Afhængigt af den valgte antennemodel, og de kommer i forskellige modifikationer, skal antenneenheden og antennerne fastgøres på glasset.

Trin 3

Skil højre ben ad, og før ledningen langs den fra antennen til radioen. Ledningen er forbundet til en speciel stikkontakt til antennetråden. Tilslut de to ledninger, hvis antennen er aktiv. Den negative ledning til karosseriet, den positive ledning til antenneudgangen.

Trin 4

In-line antennen er installeret på bilens tag, fendere eller kofangere. Hvis antennen er installeret på taget, skal forlygten delvist adskilles i kabinen. Der bores et hul på det valgte installationssted, og der påføres et tætningsmiddel for at beskytte antennen mod fugt. Antennen indsættes og strammes nedenfra med bolte eller selvskærende skruer, afhængigt af antennemodellen. Træk ledningen til radioen i kabinen. Typisk, hvis antennen er monteret på en fender eller kofanger, trækkes ledningen over karmen. Til dette adskilles tærsklen foreløbigt.

Anbefalede: