Sådan Vælges Et Navigationssystem

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Et Navigationssystem
Sådan Vælges Et Navigationssystem

Video: Sådan Vælges Et Navigationssystem

Video: Sådan Vælges Et Navigationssystem
Video: Щенячий патруль | 1 сезон 12 серия | Nick Jr. Россия 2024, Juni
Anonim

Navigationssystemer er i øjeblikket ret populære. Når du vælger en navigator - din fremtidige assistent på vejen - skal du være særlig opmærksom på dens vigtigste parametre og funktioner.

Sådan vælges et navigationssystem
Sådan vælges et navigationssystem

Instruktioner

Trin 1

Se først på displayet på din navigationsenhed. Det er han, der giver dig alle de oplysninger, du har brug for undervejs. Det skal være rimeligt stort. Skærmopløsningen skal være høj. Valgfrit kan du vælge en diagonal. Det varierer fra 2, 7 til 7 cm. Spørg, om skærmen har en antireflekterende belægning - det giver føreren mulighed for at se billedet godt, selv i stærkt solrigt vejr. I øjeblikket kan du købe en navigator, der har en berøringsskærm. Dette er meget praktisk, da enheden styres direkte gennem enhedens skærm.

Trin 2

Derefter kan du gå videre til valget af kortet. Denne parameter betragtes som den vigtigste og sværeste. I sidste ende afhænger navigatorens kvalitet og effektivitet af det. Beslut på forhånd hvilken region på kortet du har brug for. Spørg også, om de er forudindlæst i den enhed, du kan lide. Næsten alle navigatorer har en ruteplanlægningsfunktion. Derfor er det bedst at bruge rutede kort. Ellers ser du kun din destination på navigatoren uden at planlægge en optimal rute.

Trin 3

Køb kun de kort, der har et højt detaljeringsniveau og indeholder en masse information om objekter. Deres størrelse kan være ca. 1 GB. Minimumsstørrelsen på et kartografisk kort er 64 MB. Det er bedre at foretrække de navigationssystemer, der har en plads til flash-kort. Der kræves yderligere hukommelse for at indlæse mediefiler i navigatoren. Du kan også nemt uploade et 3D-billede til kort der.

Trin 4

Selvfølgelig er enhedens udseende også vigtig. Vær opmærksom på de typer montering af navigatoren i bilen. Modtageren skal placeres, så chaufføren kan se alle oplysningerne uden problemer. Der skal også være en klar modtagelse af navigationssignalet. Det er bedst at købe en navigator, der har mulighed for at oprette forbindelse til en ekstern bilantenne

Anbefalede: