Sådan Repareres En Cigarettænder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Repareres En Cigarettænder
Sådan Repareres En Cigarettænder

Video: Sådan Repareres En Cigarettænder

Video: Sådan Repareres En Cigarettænder
Video: Reparation af sokkel / Gør det selv 2024, Juni
Anonim

Selv ikke-ryger bilejere bruger en cigarettænder. Med det kan du nemt genoplade et dødt telefonbatteri. Cigarettænderen går dog ofte i stykker. At gå til tjenesten på grund af sådan en bagatel er upraktisk, fordi du selv kan slippe af med denne funktionsfejl.

Sådan repareres en cigarettænder
Sådan repareres en cigarettænder

Er det nødvendigt

  • - bomuldshandsker
  • - skruetrækkere
  • - pincet
  • - loddekolbe.

Instruktioner

Trin 1

Åbn emhætten, og fjern den negative terminal fra batteriet. Dette frakobler køretøjet og reducerer risikoen for kortslutning til nul.

Trin 2

Flyt førersædet så langt tilbage som muligt for at få fuld adgang til cigarettænderen, som normalt er placeret på midterkonsollen.

Trin 3

Tag en lys lille lommelygte og brug den til at inspicere cigarettænderens inderside. Der skal ikke være fremmedlegemer eller snavs. Hvis der er nogen, skal de fjernes omhyggeligt med to tændstikker eller en pincet med gummierede ender.

Trin 4

Kontroller sikringen, der er ansvarlig for cigarettænderen. Hvis der opstår kortslutning på grund af en enhed tilsluttet cigarettænderen, blæser sikringen, og strømforsyningen stopper. For at genoptage det skal du installere en ny sikring. Se instruktionsbogen for at gøre dette. I den finder du oplysninger om, hvilken sikring der skal udskiftes. Der findes også en tabel med alle sikringer på bagsiden af sikringsboksen.

Trin 5

Fjern cigarettænderen fra stikkontakten, hvis ovenstående metoder ikke hjalp. For at gøre dette skal du trække forsigtigt i metalfælgen med en tang. Anbring en klud under tængerne for at undgå at efterlade mærker på fælgen.

Trin 6

Træk cigarettænderen ud af stikkontakten med nogen kraft. Hvis kabinettet er stramt, skal du prøve at trække det skiftevis på hver side. Ryst ikke voldsomt for ikke at bryde ledningerne.

Trin 7

Undersøg den fjernede cigarettænder. Se først efter mørke kulstofaflejringer. De steder, hvor han er, er han kort. Vær også opmærksom på integriteten af ledningerne og ledningens pålidelighed. En usolet ledning kan forårsage mangel på strøm i cigarettænderen. Lod ledningen forsigtigt på plads.

Trin 8

Udskift cigarettænderhovedet med et nyt, hvis der er strøm, men spolen varmes ikke op. Fra hyppig brug brænder varmeelementet hurtigt ud og skal udskiftes. Køb kun det hoved, der er designet specielt til din cigarettænder.

Anbefalede: