Sådan Vælger Du Et Bilkøleskab

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Et Bilkøleskab
Sådan Vælger Du Et Bilkøleskab

Video: Sådan Vælger Du Et Bilkøleskab

Video: Sådan Vælger Du Et Bilkøleskab
Video: Hvordan man får gaskøleskabet til at køle igen - How to make your fridge cool again. 2024, Juli
Anonim

De, der kan lide at rejse i bil, står ofte over for problemet med fødevaresikkerhed. Du kan løse det ved hjælp af et køleskab, takket være hvilket du ikke behøver at bruge penge på mad på caféer ved vejene. For at vælge det rigtige køleskab til din bil er der et par vigtige punkter at overveje.

Sådan vælger du et bilkøleskab
Sådan vælger du et bilkøleskab

Instruktioner

Trin 1

Bestem volumenet på dit køleskab. Hvis du foretrækker at rejse lange afstande med et stort firma eller en familie, skal du vælge en model med et volumen på mindst tredive liter. Jo længere dine ture er, jo mere volumen har dit køleskab brug for. For dem der kan lide at rejse korte afstande, er et køleskab med et volumen på op til ti liter meget velegnet.

Trin 2

Køleskabe til biler er bærbare og indbyggede. Den bærbare er ret praktisk at bruge, den kan bæres fra et sted til et andet, det er nyttigt i landet, fiskeri, picnic eller jagt. Det indbyggede køleskab har form som et natbord eller et lille skab; det installeres direkte i bilen.

Trin 3

Beslut dig for, hvilken type mad du køber, før du køber et køleskab. Den tilsluttes direkte til køretøjets elektriske system og er klassificeret til 24 V (til busser og lastbiler) eller 12 V (til biler). I specialbutikker kan du også finde køleskabe med en kombineret strømtype (fra bilnetværket eller fra husstandens strømforsyning), som er praktiske at bruge, når du rejser til landet eller til et landsted. Der er også køleskabe, der fungerer på flydende gas, cylinderen sørger for kontinuerlig drift af køleskabet i 200-300 timer.

Trin 4

Beslut, hvilken type køleenhed der er placeret i køleskabet. Ifølge denne egenskab kan bilkøleskabe opdeles i kompressor-, termoelektriske og absorptionskøleskabe. Absorptions- og kompressorstationer tolererer ikke stød og ruller på bilen meget dårligt. Derfor bruges de oftest på langdistancebusser og lastbiler. Til kørsel off-road eller på landevej er termoelektriske køleskabe egnede.

Anbefalede: