Sådan Tilsluttes Et Elektronisk Omdrejningstæller

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Elektronisk Omdrejningstæller
Sådan Tilsluttes Et Elektronisk Omdrejningstæller

Video: Sådan Tilsluttes Et Elektronisk Omdrejningstæller

Video: Sådan Tilsluttes Et Elektronisk Omdrejningstæller
Video: Stihl EDT 8 Tachometer 2024, Juli
Anonim

Et omdrejningstæller er en enhed, der kan vise oplysninger om antallet af omdrejninger på krumtapakslen. Denne enhed skal installeres på køretøjer med tvangsmotorer. Det kan bruges til at bestemme den optimale motordriftstilstand.

Sådan tilsluttes et elektronisk omdrejningstæller
Sådan tilsluttes et elektronisk omdrejningstæller

Instruktioner

Trin 1

En hel del mennesker køber russiske biler for at skabe racingversioner af dem til deltagelse i konkurrencer. I dette tilfælde er et omdrejningstæller også uundværligt. Når du tilslutter enheden til en VAZ-bil, er det nødvendigt at tage højde for en række funktioner.

Trin 2

Den nemmeste måde at forbinde enheden på er via et metalkabel. Han går igen til motoren. Hvis du vil installere et omdrejningstæller på en karburatorbil, skal du oprette forbindelse til tændingssystemet. Som et resultat konverteres pulsfrekvensen til et elektromagnetisk felt. Dette signal behandles af en specialiseret elektronisk enhed og vises på det elektroniske omdrejningstæller.

Trin 3

Også med krumtapakslen er der to impulser. De konverteres til sidst til et signal. Det vises på enheden.

Trin 4

På indsprøjtningskøretøjer er omdrejningstælleren installeret på en helt anden måde. Det opretter forbindelse til ECM. I dette tilfælde læses impulser direkte fra controlleren, som modtager data fra krumtapakselpositionssensoren. Omdrejningsmåleren er valgfri, men de fleste bilister foretrækker at bruge det under kørsel. Denne enhed er især nyttig for begyndere, der ikke er i stand til "efter øre" at bestemme motorhastigheden. Også når du køber et omdrejningstæller, skal du helt sikkert være opmærksom på de bilmærker, som det kan installeres på. Disse oplysninger findes normalt på instrumentets kasse. Ellers kan det føre til forkerte aflæsninger af enheden. I nogle tilfælde er der alvorlige problemer med bilens ledninger, især på indsprøjtningsmotorer.

Anbefalede: