Sådan Tilsluttes En Generator Til En VAZ 2106

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Generator Til En VAZ 2106
Sådan Tilsluttes En Generator Til En VAZ 2106

Video: Sådan Tilsluttes En Generator Til En VAZ 2106

Video: Sådan Tilsluttes En Generator Til En VAZ 2106
Video: Как подключить автомобильную розетку (ЗАЗ, Таврия, Славута) 2024, Juni
Anonim

Hvis, mens VAZ 2106-bilen kører, indikatoren for batteriopladning konstant lyser på instrumentpanelet, er det bydende nødvendigt at foretage en indledende kontrol af bilgeneratoren. Hvis der under en sådan kontrol afsløres en generel funktionsfejl på generatoren, skal den fjernes for en mere nøjagtig kontrol og efterfølgende reparation. I lyset af dette skal ejeren af en VAZ 2106-bil være i stand til at fjerne generatoren og derefter tilslutte den korrekt.

Sådan tilsluttes en generator til en VAZ 2106
Sådan tilsluttes en generator til en VAZ 2106

Nødvendig

  • - generator;
  • - bolte;
  • - nøgler;
  • - skruer;
  • - skiver
  • - voltmeter.

Instruktioner

Trin 1

Installation af en bilgenerator samt fjernelse heraf udføres på en elevator eller i en inspektionshul. Anbring den nye generator på det angivne sted (nær motoren), og fastgør den med bolten og skiven. Sæt derefter den nederste generatormonteringsmøtrik på.

Trin 2

Sæt to ledninger fra terminalen "30": ledning 1, der kommer fra stikket til den centrale udgang af statorviklingen, og ledning 2, der kommer ud af børsteholderens udgang "67". Pas på ikke at forvirre disse ledninger! Et særpræg ved ledning 1 og terminal "67" er fraværet af isoleringspuder.

Trin 3

Fastgør møtrikken på ledningerne til terminalen på bilgeneratoren og læg en gummibeskyttelseshætte oven på terminalen "30". Derefter skrues møtrikken på, hvormed generatoren er fastgjort til spændestangen.

Trin 4

Sæt generatorremmen først på krumtapakslen, derefter på generatorremskiven og først derefter på pumpehjulet. Stram derefter generatorens fastgørelse til spændestangen i motorrummet.

Trin 5

Installer mudderbeskyttelsen, og fastgør den ved at stramme de 12 fastgørelsesskruer. Det er det: generatoren er installeret på det rette sted.

Trin 6

Efter installation af generatoren skal du kontrollere den. Selvom der er tre måder at kontrollere generatorens ydeevne (på en bil ved hjælp af et oscilloskop og også på en bænk), betragtes kontrol af generatoren på en bil som den mest acceptable derhjemme.

Trin 7

Start motoren ved en motorhastighed på 2500-3000 omdr./min. Og fuld batteriladning, og mål spændingen ved batteripolerne. Hvis resultatet er mere eller mindre end den normale værdi (14 volt), ligger problemet sandsynligvis i spændingsrelæet. Hvis spændingsindikatoren efter udskiftning af relæet afviger fra normen, skal generatoren installeret på bilen repareres.

Anbefalede: