Sådan åbnes Hætten På En Klassiker

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Hætten På En Klassiker
Sådan åbnes Hætten På En Klassiker

Video: Sådan åbnes Hætten På En Klassiker

Video: Sådan åbnes Hætten På En Klassiker
Video: LÆS EN KLASSIKER 2024, Juni
Anonim

Ejere af klassiske bilmodeller står ofte over for problemer som frysning, funktionsfejl eller svigt i motorhjelmfrigørelsesmekanismen. I sådanne tilfælde kan du åbne hætten på klassikeren på følgende måder.

Sådan åbnes hætten på en klassiker
Sådan åbnes hætten på en klassiker

Nødvendig

  • - wire;
  • - tænger.

Instruktioner

Trin 1

Tag kobber- eller ståltråd 1 mm i diameter og ca. 40 centimeter lang. Bøj enderne af ledningen, så du har en krog på den ene side og en løkke på den anden. Løft hjørnet af emhætten fra førersiden.

Trin 2

Hæng ledningen ind i mekanismekablet. Frigør hætten, træk ledningen mod venstre skærm. På samme tid skal du trykke ned på motorhjelmen, hvor åbningsmekanismen er placeret. Dette er nødvendigt for at løsne låsen. Efter sådanne manipulationer skal emhætten åbnes.

Trin 3

Prøv at åbne hætten fra kabinen ved hjælp af små runde næsetænger, hvis du ikke har en passende ledning ved hånden. Træk med kablet fast (men uden at rykke) kablet i hætteens åbningshåndtag.

Trin 4

Hvis motorhjelmen ikke åbner på grund af et trækbrud, skal du først bestemme visuelt, hvor bruddet opstod (ved låsen, ved åbningshåndtaget i bilen eller et sted i midten). Hvis stangen rives i låsen, skal du løfte hætten på den ene side og skubbe en lille genstand under den. Til disse formål er f.eks. En træblok egnet.

Trin 5

Anbring ledningskrogen over det sted, hvor trækstangen er fastgjort til låsen. Træk i ledningen, og hætten åbnes.

Trin 6

Hvis mekanismens stang går i stykker et eller andet sted i midten, skal du koble ledningen med en krog på stykket af "skjorte" af stangen, der går til låsen, og trække den mod dig, så du kan nå den med din hånd. Tag derefter trækket med en tang, og træk igen.

Trin 7

Tag trækstangen fra kabinen med en tang, hvis den går i stykker ved åbningshåndtaget. For at åbne hætten skal du trække tangen mod dig og samtidig skubbe håndtaget op i kabinen. Med en lille indsats åbner hætten på klassikeren.

Anbefalede: