Hvornår Skal Der Skiftes Dæk Om Foråret

Indholdsfortegnelse:

Hvornår Skal Der Skiftes Dæk Om Foråret
Hvornår Skal Der Skiftes Dæk Om Foråret

Video: Hvornår Skal Der Skiftes Dæk Om Foråret

Video: Hvornår Skal Der Skiftes Dæk Om Foråret
Video: Hvornår skal gaffeltruckens dæk udskiftes: industriel pneumatik 2024, September
Anonim

Med ankomsten af foråret tænker mange bilister på, hvornår er det rigtige tidspunkt at skifte dæk fra vinter til sommer. Hver af disse typer hjul er tilpasset til bestemte anvendelsesforhold, og i denne sag er det meget vigtigt ikke at skynde sig, men du bør heller ikke tøve for meget.

Hvornår skal der skiftes dæk om foråret
Hvornår skal der skiftes dæk om foråret

Instruktioner

Trin 1

Du finder ikke den nøjagtige dato for geninstallation af sæsondæk hverken i køretøjets tekniske pas eller i trafikreglerne. Den eneste retningslinje er, at du skal styres af vejrforholdene. Men dette er mere end en grov anbefaling.

Trin 2

Hovedreglen er: rull ikke et nyt sæt hjul ud, så snart sneen er smeltet. Foråret er en meget ustabil tid på året, frost og snefald kan vende tilbage helt uventet. Først når en konstant temperatur er fastlagt om morgenen og om aftenen fra 7 ° C og derover, kan du tænke på et besøg i biltjenesten. Hvis du også kører om natten, bliver du nødt til at vente, så temperaturen ikke falder under ovennævnte niveau om natten.

Trin 3

Hvor længe du kører med vinterdæk, afhænger af hvor du bor. I nogle regioner kan vinteren muligvis ikke opgive sine positioner i meget lang tid. Du skal være særlig forsigtig i bjergene. Is i skråningerne kan vare næsten indtil sommeren. Husk dette, når du planlægger din tur til bjergrige områder.

Trin 4

Overvej om du har mulighed for i tilfælde af et pludselig koldt øjeblik at overføre til offentlig transport i en dag eller to. I så fald kan du ikke udskyde skift af sko, fordi du altid kan lade bilen være hjemme for ikke at udsætte dig selv og andre for unødig fare.

Trin 5

Det betyder også noget, hvor og hvordan du skifter hjul. Det kan ske, at garagerne bliver overvældet af dine styrekolleger, der planlægger et skift på samme tid som dig. Der er ingen grund til at spilde tid, kør endnu et par uger på vinterdæk. Dette truer ikke noget, men senere kan du udføre proceduren uden at vente i en lang kø.

Anbefalede: