Sådan Registreres Et Køretøj

Indholdsfortegnelse:

Sådan Registreres Et Køretøj
Sådan Registreres Et Køretøj

Video: Sådan Registreres Et Køretøj

Video: Sådan Registreres Et Køretøj
Video: Sådan tjekker du brugt bil før du køber 2024, Juli
Anonim

I henhold til den nye lovgivning kan russiske statsborgere registrere et køretøj i enhver region, uanset registrering. Du skal bare gennemgå den sædvanlige procedure og have alle de nødvendige dokumenter ved hånden.

Sådan registreres et køretøj
Sådan registreres et køretøj

Nødvendig

  • Køretøjspas;
  • - betalte kvitteringer for statsafgift
  • - udfyldt ansøgning om den etablerede formular
  • - forsikring
  • - personligt pas
  • - dokumenter, der bekræfter ejerskabet af køretøjet.

Instruktioner

Trin 1

For at registrere en bil skal du have dokumenter, der beviser ejerskab. Hvis du har købt en ny bil hos en bilforhandler, skal du have en købsaftale for køretøjer. Hvis du registrerer en bil, der er købt hos en privat person, skal du udarbejde en salgskontrakt for et køretøj eller have en generel fuldmagt med ret til at sælge bilen til en tredjepart.

Trin 2

Registrering kan tage to dage. Den første dag kan du tage trafikpolitiet, hvor du vil registrere bilen, kvitteringer for betaling af statsafgift og en ansøgning. Ansøgningen udfyldes af ejeren af bilen på basis af personoplysninger.

Trin 3

Den næste dag med en udfyldt ansøgningsskema og betalte kvitteringer sender du dokumenterne til køretøjets registreringsvindue. Du skal også have en køretøjstitel, forsikring og pas med dig.

Trin 4

Efter indsendelse af dokumenterne skal bilen på stedet præsenteres for trafikpolitinspektøren til inspektion for at verificere de nummererede enheder. Når inspektøren har underskrevet ansøgningen, skal du fjerne transitnumrene og aflevere dem til registreringsvinduet på t / c

Trin 5

En bil til inspektion præsenteres i sin rene form, brugte biler - med en vasket motor. Ellers kan inspektøren tvinge dig til selv at rense motoren eller karosserinummerne, og det vil tage tid. Der er visse bilmærker, for eksempel Fiat, som har motornummeret i bunden. Derfor er du nødt til at parkere bilen til inspektion på overfarten.

Trin 6

Når alle dokumenter er accepteret, skal du bare vente. Behandling af nye dokumenter kan tage flere timer.

Trin 7

Ved udstedelse af nye dokumenter modtager du et certifikat for registrering af køretøjet, PTS med de indtastede data fra den nye ejer, nye numre. Tallene skal skrues op, inden de forlader trafikpolitiets afdeling. Inden for 21 dage skal du bestå køretøjsinspektionen.

Anbefalede: