Sådan Tilsluttes En Bilforstærker

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Bilforstærker
Sådan Tilsluttes En Bilforstærker

Video: Sådan Tilsluttes En Bilforstærker

Video: Sådan Tilsluttes En Bilforstærker
Video: Sådan kobler du nemt en forstærker på dit originale anlæg 2024, September
Anonim

Mange mennesker kan ikke tilslutte forstærkeren alene. De henvender sig til specielle tjenester, mens de giver en masse penge. Hvorfor betale? Selv en begynder kan tilslutte forstærkeren alene.

Sådan tilsluttes en bilforstærker
Sådan tilsluttes en bilforstærker

Er det nødvendigt

Forstærker og stik

Instruktioner

Trin 1

De fleste forstærkere kommer i dag med XLR-indgange og 1/4 '' -stik. Dette udstyr giver dig mulighed for at tilslutte en mixer eller andet udstyr, der behandler lydsignalet. Sørg for at tage højde for, at XLR- og 1/4 tommer-stik ikke har de samme spændingsniveauer. Dette kan verificeres med en forstærker test. XLR-stik har en lavere spænding end 1/4”-stik. Ved tilslutning skal du være opmærksom på at matche mixernets outputniveau med forstærkerens inputniveau.

Trin 2

De fleste begyndere kan ikke eller er bange for at tilslutte en forstærker alene. Det er for dem, at der er en dokumenteret regel: Du kan ikke tilslutte en forstærker ved hjælp af to forskellige indgange. For eksempel behøver du ikke bruge en ledning eller 1/4 tommer til XLR-adapter, når du tilslutter. Dette medfører, at der overføres et for stort signal til stikket på lavt niveau.

Trin 3

Når du tilslutter, skal du være meget opmærksom på udgangene. Næsten alle forstærkere har et sæt Speakon, Banana og / eller 1/4”stik. Speakon er et stik, der har en ekstra lås for at forhindre utilsigtet frakobling. MDP er et stik med to fremspringende klemmer. 1/4 '' stik er de samme som i andet udstyr, kun ledningen, der tilsluttes det, er af en større gauge. Derfor er det forbudt at forbinde almindelige ledninger for at udskifte 1/4 tommer højttalerkabler.

Trin 4

Talekonnektorer bruges oftest af mennesker, der er bange for utilsigtet frakobling. MPD-stikket giver en mere fleksibel højttalerforbindelse. Strippede bare ledninger kan let tilsluttes til dette stik. Af disse er det mest usikre valg 1/4 tommer ledning. Hvis stikket ved et uheld berører ledningen med en metaloverflade, vil den kortslutte og beskadige forstærkeren.

Anbefalede: