Sådan Vælges En Bilstøvsuger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges En Bilstøvsuger
Sådan Vælges En Bilstøvsuger

Video: Sådan Vælges En Bilstøvsuger

Video: Sådan Vælges En Bilstøvsuger
Video: Sådan fjerner du kalk på armatur, vandhane, bruser, blandingsbatteri, bruseniche osv. 2024, September
Anonim

En støvsuger hjælper dig med at holde bilens interiør helt ren. Men kun en speciel støvsuger er nødvendig til dette. Det har en kompakt størrelse, der giver dig mulighed for at rengøre interiøret selv i svært tilgængelige områder. Plus det tager lidt plads og kan opbevares i bagagerummet på din bil.

Sådan vælges en bilstøvsuger
Sådan vælges en bilstøvsuger

Instruktioner

Trin 1

Alle bilstøvsugere har den samme funktion: de er meget kompakte, ledningen trækkes ind i støvsugerens krop, og du behøver ikke tage en ekstra børste på for hurtig rengøring. I andre tilfælde skal sættet indeholde flere forskellige vedhæftede filer: lang (slidset) til steder, der er svære at nå, i form af en stiv børste, i form af en slange eller teleskopisk. Nogle modeller er udstyret med en turbobørste til rengøring af tørret snavs og en børste til våd rengøring. Våd rengøring i bilstøvsugere betyder funktionen til at suge vand op, for eksempel smeltet sne på en gummimåtte.

Trin 2

Vær opmærksom på et meget vigtigt punkt - støvsugerens styrke. Instruktionerne angiver normalt to tal: selve støvsugerens strøm og batteriets strømforbrug. Selve støvsugerens effekt kan være fra 30 til 180W. Jo mere strøm, jo bedre renser støvsugeren naturligvis, men jo dyrere er den.

Trin 3

Bilstøvsugere drives af 12V eller et uafhængigt (indbygget) batteri. Støvsugere, der kører på et bilbatteri, har en ledning, der sættes i en cigarettænder eller 12V stikkontakt. På grund af ledningen har de et begrænset arbejdsområde og er sværere at strække sig ind i bagagerummet. Støvsugere med et indbygget batteri er praktiske at bruge på svært tilgængelige steder. Men batteriets levetid uden genopladning er ikke mere end 15-30 minutter. Beslut hvad du skal rengøre oftere - interiøret eller bagagerummet.

Trin 4

Alle bilstøvsugere har en genanvendelig støvbeholder, som skal rystes ud og vaskes efter hver rengøring. Nogle støvsugere har et dobbeltfiltreringssystem, der øger sugekraften og reducerer tilstopning af filteret. Nogle modeller kan bruge fine Hepa-filtre, som er udstyret med husstøvsugere. Disse filtre tilbageholder 99% af støvet.

Anbefalede: